Voor de jagers op goedkope vliegtickets is er goed nieuws. Hij is er weer! De ‘open jaw’ constructie bij Ethiad kan geboekt worden.

De term ‘open jaw’ wordt gebruikt in de luchtvaart en geeft aan dat jouw vertrekluchthaven niet de aankomstluchthaven is bij een retourticket. Je vertrekt dus van A naar B, maar als je terugvliegt, reis je van B naar C.

Deze constructie kan je extra voordeel opleveren. In het geval bij Ethiad, vertrek je vanaf Amsterdam naar Bangkok en vlieg je terug naar Düsseldorf. Alleen door dat trucje te gebruiken kan je goedkoop vliegen en gebruik maken van deze deal! (klik in het zoekscherm op ‘meerdere bestemmingen’ om deze open-jaw te kunnen reserveren).

  • Bangkok vanaf € 438
  • Wanneer boeken: niet bekend bij ons dus maak er snel gebruik van.
  • Wanneer reizen: september t/m 15 december 2013.
  • Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg.
  • Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg (zeer ruime limiet!)
  • Beschikbare stoelen checken en reserveren: via de directe voordeel-link of Expedia.de

Etihad Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten. Etihad vliegt rechtstreeks op 86 bestemmingen. Via codeshare komen daar nog 248 bestemmingen bij.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website