(KITTIKUN YOKSAP / Shutterstock.com)

Emirates zet de grote Airbus A380 weer in op de route Dubai – Bangkok. Vanaf 28 november gaat het indrukwekkende vliegtuig weer dagelijks passagiers van Dubai naar Bangkok vervoeren. 

Naast de A380 worden er door Emirates ook twee dagelijkse vluchten met een Boeing 777 uitgevoerd. Een daarvan maakt een tussenstop in Phuket.

Emirates kiest voor de A380 vanwege de groeiende vraag van vliegtickets naar Thailand dat op 1 november weer volledig gevaccineerde toeristen zonder quarantaine toestaat.

Door de inzet van de A380 en de extra frequenties op de lijndienst via Phuket, komen er wekelijks meer dan 8.600 extra stoelen bij. Emirates zal dit aantal verder verhogen wanneer de vraag verder stijgt.

Emirates zet de A380 nu al weer in naar 25 bestemmingen, waaronder naar Amsterdam Schiphol. Eind december wordt dit aantal uitgebreid naar 28 om zo in de vraag naar meer vliegtuigstoelen te voorzien.

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website