Altijd al eens Business Class naar Thailand willen vliegen? Emirates heeft nu speciale vroegboektarieven die wel tot 1.700 euro voordeliger zijn.

Voor deze tarieven geldt: hoe eerder je boekt, hoe lager de prijs. Emirates wil hiermee passagiers die altijd al een keer Business Class hebben willen vliegen tegemoet komen.

Afhankelijk van de route en hoe vroeg er wordt geboekt kan je flink besparen. Passagiers die gebruik maken van deze aanbieding kunnen ook profiteren van de privileges die horen bij een Business Class ticket van Emirates zoals de gratis chauffeursdienst en wereldwijde Business Lounge toegang.

De Business Class bevindt zich in het bovendek van het vliegtuig en biedt een groot assortiment aan drankjes en hapjes. Passagiers kunnen relaxen en genieten van haute cuisine en goede wijnen.

Bron: Tripnieuws.nl

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Emirates heeft voordelige vroegboektarieven voor de Business Class”

 1. anton zegt op

  Wat ik aanklik is allemaal Sold Out.
  Misschien maar enkele tickets die snel verkocht zijn?

 2. Cornelis zegt op

  Het gaat inderdaad maar voor op voor een beperkt aantal stoelen per vlucht, lang niet op alle vluchten en vaak met minder gunstige overstaptijden. Bij minstens 3 maanden tevoren boeken is het mogelijk om voor 1677 euro naar Bangkok te vliegen, het zgn. Business Saver tarief. Dat tarief kent ook nogal strikte beperkingen/uitsluitingen m.b.t. annulerings- en wijzigingsmogelijkheden. Om die reden kies ik meestal, voor een paarhonderd euro méér, voor het Business Flex tarief (of, voor eenderde van de prijs, voor Economy Flex).

 3. Nicole zegt op

  voor 1700 euro kan je ook buisseniss vliegen met andere maatschappijen. Je moet maar net geluk hebben wanneer je boekt. heb al met Sri lankan Airlines geboekt, met etihad, nu met turkisch. Het is maar net het tijdstip van boeken.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website