easyJet opent met partners aanval op long haul markt en dat zou op termijn ook voordeel kunnen betekenen voor vluchten naar Zuidoost-Azie hoewel het in eerste instantie gaat om vluchten naar de VS en Canada.

De budget airline wil de intercontinentale markt bestormen door samen te werken met andere (soms low cost longhaul) maatschappijen. De start is op Gatwick, met Norwegian en het Canadese WestJet. Meer airlines gaan volgen, op meer airports. Hiermee worden naar verwachting sommige long haul bestemmingen voor veel passagiers een stuk goedkoper.

Stoelen van “Worldwide by easyJet” zijn vanaf vandaag beschikbaar. Hierdoor kunnen passagiers eenvoudig hun easyJet vlucht laten aansluiten op een vlucht van een van de partners.

easyJet heeft topposities op veel Europese hoofdluchthavens en vliegt op meer van Europa’s 100 grootste routes dan andere maatschappijen. easyJet gaat andere maatschappijen toevoegen aan Worldwide by easyJet en is in gevorderde besprekingen met onder andere maatschappijen uit het Midden-Oosten en Azië. Naast het toevoegen van partners op luchthaven Gatwick wil easyJet ook uitbreiden naar andere luchthavens in Europa, zoals Amsterdam, Milaan Malpensa, Genève, Parijs Charles De Gaulle en Barcelona.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “easyJet gaat samen met partners zich richten op lange afstandsvluchten”

 1. Henk2 zegt op

  Er is zelfs sprake van dat airasia wederom gaat vliegen op Europa.
  Tot een aantal jaren terug vlogen ze op Londen en Parijs.
  Waren geen luxe vluchten maar erg goedkoop.
  Overstap vanuit Bangkok naar Kuala Lumpur.
  We wachten af, de markt is in ontwikkeling.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website