Nok Air gaat begin volgend jaar de lijndienst van Bangkok naar Krabi hervatten, zo schrijft Bangkok Post.

Na een onderbreking van zes jaar wil Nok Air haar marktaandeel op deze route weer heroveren. Vanaf januari 2014 zal de budget luchtvaartmaatschappij twee keer per dag vluchten uitvoeren naar de zuidelijke provincie. Hiermee komt het aantal binnenlandse bestemmingen van de vliegmaatschappij op 22. Nok Air heeft haar basis op Don Mueang de tweede luchthaven van Bangkok.

In tegenstelling tot enkele jaren geleden, is het luchtverkeer naar Krabi niet meer seizoensgebonden. Het hele jaar door vliegen toeristen naar deze bestemming, de piek ligt november en april. Dit is voor Nok Air de belangrijkste reden om terug te keren naar Krabi. Daarnaast is de capaciteit van de luchthaven uitgebreid.

Krabi werd al aanvlogen door een aantal Thaise luchtvaartmaatschappijen, waaronder Thai Airways International en haar budgetdochter Thai Smile. Maar ook Bangkok Airways en Thai AirAsia vliegen dagelijks op Krabi.

Nok Air zal twee keer per dag vanaf Don Mueang naar Krabi vliegen om 10:10 en 17:15 uur. De aankomsttijden in Krabi zijn 11:30 en 06:30 uur. Er wordt gevlogen met een B737 – 800 (189 zitplaatsen).

Vliegtickets zijn verkrijgbaar voor 1.299 baht (enkele reis inclusief alle kosten).


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website