Hua Hin airport (Komenton / Shutterstock.com)

De budgetmaatschappij Thai AirAsia gaat vluchten aanbieden van Hua Hin naar Udon Thani en Chiang Mai. De twee wekelijkse verbindingen starten op 7 augustus 2020.

De vlucht Hua Hin-Udon Thani start elke vrijdag en zondag om 11.30 uur vanuit Hua Hin met aankomst in Udon Thani om 12.55 uur. De terugkeer is elke vrijdag en zondag om 13:25 uur vanuit Udon Thani met aankomst om 14:40 uur in Hua Hin.

De vlucht Hua Hin-Chiang Mai vertrekt op vrijdag en zondag om 15:10 uur in Hua Hin met een landing om 16:10 uur in Chiang Mai. In Chiang Mai vertrekt het vliegtuig om 10.00 uur en landt op vrijdag en zondag om 11.00 uur in Hua Hin. Voor de corona pandemie had AirAsia  een vliegverbinding tussen Hua Hin en Kuala Lumpur.

Het Ministerie van Transport kondigde vorig jaar al aan dat Hua Hin Airport zou worden uitgebreid om zo meer internationale en binnenlandse vluchten te kunnen verwerken. De uitbreiding omvat de bouw van een nieuwe luchthaventerminal en een verlengde start- en landingsbaan. Daardoor kan het aantal vliegbewegingen meer dan verdubbelen en het aantal passagiers verdrievoudigen.

De werkzaamheden zullen naar verwachting in 2022 worden afgerond. De uitbreiding van de luchthaven maakt deel uit van de verbeterde infrastructuur voor het “Thai Riviera” -project, dat bedoeld is om het toerisme langs de ongeveer 220 km lange kustlijn aan de Golf van Thailand te promoten.

Bron: Der Farang – ingezonden door Hans Bos


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website