AirAsia goedkope vliegtickets

In de Telegraaf staat een artikel over AirAsia, die zich ook op de Europese markt stort. Hiermee krijgt de opkomst van prijsbrekers en goedkope vliegtickets na Europa ook een globaal vervolg. Het Aziatische AirAsia gaat dit najaar met spotgoedkope retourtjes tussen Europa en Australië vliegen.

Zo kost deze week een retourvlucht van Londen naar het Australische Melbourne slechts 180 euro, inclusief alle luchthavenbelastingen en andere kosten.

De grote luchtvaartmaatschappijen denken dat het goedkope vliegen een regionaal fenomeen zal blijven. Maar ondertussen probeert AirAsia – dat recent een groot aantal nieuwe vliegtuigen heeft besteld – de toeristenmarkt tussen Europa en Azië open te breken.

Na Londen wil de low-cost vliegmaatschappij ook spoedig op andere Europese steden als Rome, Parijs en mogelijk ook Amsterdam gaan vliegen. Van daaruit komen er vluchten naar onder meer Kuala Lumpur, Perth en Melbourne.

De ook vandaag nog doorlopende actie voor vluchten in oktober en november zorgde gisteren al voor een run op de website van AirAsia, die daardoor plat ging.

Redactie:
Er staat helaas nog niets over een vlucht naar Bangkok, maar het is niet ondenkbaar dat dit ook tot de opties behoort. Gezien de prijsstelling van een vlucht naar Australië zou een retourticket Bangkok niet meer dan € 125,- moeten kosten. Dat is goed nieuws voor fervente Thailandgangers. Maar misschien juichen we te vroeg, eerst maar even afwachten.

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Een retourticket Bangkok voor 125 euro?”

 1. Thomas zegt op

  Aan de ene kant zou ik blij zijn als de ticket prijzen zouden dalen, het zou een hoop geld schelen. Maar aan de andere kant ben ik bang dat het “sodom en gomorra” volk Thailand als hun nieuwe vakantie plek gaan zien. Ik stoor me altijd erg aan mensen die duidelijk nog géén vakantieboekje hebben opengeslagen of ook maar iets hebben opgezocht over Thailand, en erg weinig respect tonen voor de Thaise cultuur.

 2. bkkhier zegt op

  dat is OVERbekend-zodra AA ook maar welke actie aankondigt (ja-ik krijg al die mails van ze-heb toevallig net 6 flights hier in de regio met ze gehad de laatste 4 weken)-dan gaat hun site plat!
  En DIE prijzen kun je wel schudden-dat is echt enkel alleen voor 1 plek in de kist op 1 dag die niemand wil. Als je gewoon probeert ligt AA maar enkele 10en onder de lage prijs van de bekende airlines die lage rpijzen doen. En je moet dan nog eerst naar LSN=Stansted EN je moet extra betalen voor luggage, eten etc.

 3. oskam zegt op

  erg interesant allemaal maar ik wil boeken en natuurlijk het liefst voor die 125.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website