Soraphak RUSHAKITTI / Shutterstock.com

Budgetmaatschappij AirAsia komt met een “#FlyRuaRuaPas” om zo vanaf 1 april binnenlandse vluchten te promoten. Voor 3.599 Thai baht (exclusief btw), kunnen reizigers met de pas op elke binnenlandse route binnen Thailand vliegen (van 1 april tot 16 december 2021).

De “#FlyRuaRuaPass” reispas is tot 7 maart 2021 te koop via de AirAsia super app of door naar airasia.com/deals te gaan. Er zijn slechts 80.000 passen beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Met de ‘#FlyRuaRuaPass’-reispas kunnen passagiers naar elke binnenlandse bestemming van hun keuze vliegen, door 14 dagen voor hun geplande vertrekdatum vooraf een stoel te reserveren. Dat kan via de de AirAsia super-app of airasia.com/deals, en is afhankelijk van de beschikbaarheid van stoelen op de gekozen data.

Deze aanbieding is geldig voor alle binnenlandse routes naar 24 bestemmingen in Thailand, met een geldigheidsperiode van negen maanden.

De luchtvaartmaatschappij reserveert 20% van de stoelen op elke vlucht voor pasgebruikers (op basis van Airbus A320-vliegtuigen met 180 stoelen), dat is in totaal meer dan 6.000 stoelen per dag. De actie is niet van toepassing op feestdagen.

Bron: TTR.com

7 reacties op “AirAsia #FlyRuaRuaPass: voor 3.599 baht 9 maanden onbeperkt vliegen binnen Thailand”

 1. Eric zegt op

  Dit is een goeie promotie om het reizen weer wat op gang te krijgen. Jaloerse maanmannetjes op internet noemen dit al een 1 april grap maar zover ik Thai Air Asia ken is dat een serieus bedrijf dat geen ongein uithaalt. Zal wel een kreet van de concurrentie zijn…..

 2. Rob V. zegt op

  Het moderne lettertype is een goede leesoefening. Er staat: ตั๋วบินรัวๆ ทั่วไทยแอร์เอเซีย. Tǒewa-bin roewa roewa thôewa ThaiAerEeSia. Letterlijk: Vliegticket constant/onvrijwillig geheel Thai Air Asia. Kortom: Een vliegkaartje om kris-kras overal met Air Asia te reizen. 🙂 Of zet men je ‘onvrijwillig’ op zomaar een vlucht? 555

  • Erik zegt op

   De vertaling van รัวๆ is involuntarily en dat is in het Nederlands vooreerst onwillekeurig en pas daarna onvrijwillig volgens mijn Dikke van Dale. Dus ik denk dat er ‘naar wens’ mee wordt bedoeld; naar iedere binnenlandse bestemming.

 3. Georges zegt op

  Maar voor elke kilo bagage..of handbagage…dubbel en dik bijbetalen…en spreek van ondervinding…

  • Bert zegt op

   Tenzij vooraf geboekt, dan vallen de prijzen wel mee.
   Is trouwens meestal ook bij intercontinentale vluchten, vooraf een extra koffer of kilo’s boeken scheelt een hoop ergernis op het vliegveld. Niet alleen bij jezelf, maar ook bij alle wachtende achter jou in de rij.

 4. Frits zegt op

  Moet je nog wel wat bijkomende kosten bij optellen:

  Choose flights marked “100% OFF” which is applicable under this pass
  Make payment for processing fees, passenger fees, or add-ons to complete your booking

 5. Ruud NK zegt op

  Te mooi om waar te zijn. Vanmorgen tickets geboekt bij AA UdonThani – Bangkok retour voor 1.900 baht. Vorige week was er een aanbieding enkele reis 650 baht. Een paar jaar geleden had ik eens bij AA tickets voor 100 baht exclusief luchthaven kosten. Die waren bijna 500 baht.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website