Beste redactie,

Voor een retirement visa heb ik een bedrag van 25.000 USD (meer dan 800.00 baht) op een Citibank in Bangkok staan. Dit bedrag staat er al langer dan drie maanden op.

Word deze Citibank toegestaan bij het aanvragen van een visum?

Vriendelijke groeten,

Ron


Beste Ron,

Heeft u het hier over het aanvragen van een Non-immigrant visum of over een jaarverlenging op basis van “retirement”, want ze worden allemaal wel eens “retirement visum” genoemd?

In het eerste geval neemt u best contact met de ambassade, maar normaal aanvaarden ze dit wel.

Indien het een verlenging betreft stelt u die vraag best aan het lokaal immigratiekantoor. Het hangt van het plaatselijk immigratiekantoor af. Het ene kantoor is hier gemakkelijk in, het andere weer streng.  Alleen uw immigratiekantoor kan daar een definitief antwoord op geven. Ga dus best even langs indien het een verlenging betreft.

Kan u het resultaat laten weten? Het kan lezers in de toekomst verder helpen.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatPhrao

Disclaimer: Het advies is gebaseerd op bestaande regelgeving. De redactie aanvaardt geen verantwoordelijkheid wanneer hiervan in de praktijk wordt afgeweken.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website