Beste Ronny,

Is er iemand die mij in Jip en Janneke taal kan vertellen wat ik bij me moet hebben op de Thaise ambassade in Den Haag om een visum aan te vragen, waarbij ik niet elke 90 dagen een visa run hoef te maken maar gewoon een melding bij de Thaise immigratiedienst.

Misschien met een voorbeeld.

Uiteraard begrijp ik heel goed dat er geen garantie is dat een antwoord voor mijn situatie kloppend is.

Groet,

Henk


Beste Henk,

Je bedoelt dan een Non-immigrant “O-A” Multiple entry visum.

Het visum heeft een geldigheidsperiode van 1 jaar. Bij elke binnenkomst tijdens dat jaar zal je een verblijfsperiode van 1 jaar bekomen. Je hoeft dus niet elke 90 dagen Thailand te verlaten. Wel moet je elke 90 dagen van ononderbroken verblijf in Thailand een adresmelding maken bij immigratie.

Je kan het allemaal hier lezen

TB Immigration Info brief 039/19 – Het Thaise visum (9) – Het Non-immigrant “O-A” visum

https://www.thailandblog.nl/dossier/visum-thailand/immigratie-infobrief/tb-immigration-info-brief-039-19-het-thaise-visum-9-het-non-immigrant-o-a-visum/

Je kan er ook voor kiezen om een Non-immigrant “O” visum aan te vragen. Bij binnenkomst in Thailand zal je een verblijfsperiode van 90 dagen bekomen. Die 90 dagen kan je dan in Thailand verlengen met een jaar. Die verlenging kan je dan jaarlijks herhalen.

In de volgende twee links kan je lezen hoe aan te vragen en hoe te verlengen.

TB Immigration Info Brief 022/19 – Het Thaise visum (7) – Het Non-immigrant “O” visum (1/2)

www.thailandblog.nl/dossier/visum-thailand/immigratie-infobrief/tb-immigration-info-brief-022-19-het-thaise-visum-7-het-non-immigrant-o-visum-1-2/

TB Immigration Info brief 024/19 – Het Thaise visum (8) – Het Non-immigrant “O” visum (2/2)

https://www.thailandblog.nl/dossier/visum-thailand/immigratie-infobrief/tb-immigration-info-brief-024-19-het-thaise-visum-8-het-non-immigrant-o-visum-2-2/

De prijzen van de visums in de verschillende links zijn niet meer geldig.

De huidige prijzen zijn

  • Non-immigrant “O” Single entry = 70 Euro
  • Non-immigrant “O” Multiple entry = 175 Euro
  • Non-immigrant “O-A” Multiple entry = 175 Euro

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa


» Laat een reactie achter


Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website