Beste Ronny,

Ik wil op de Belgische ambassade in Bangkok een Affidavit voor inkomen (maandelijks pensioen + 40.000 baht) aanvragen wanneer ik naar immigratie ga voor “extension op basis van huwelijk met een Thaise”.

Moet ik hiervoor bij de ambassade een afspraak maken en welke documenten/copies hebben zij nodig om mij dit te verschaffen?

Groet,

Luc


Beste Luc,

Binnenbrengen :

– Ingevulde en ondertekende “Affidavit”

– Kopie van je paspoort ( Bladzijde met persoonsgegevens)

– 800 Baht voor de legalisatie.

Zelf voeg ik er steeds een uittreksel bij van de pensioendienst als bewijs waar het bedrag vandaan komt, maar dat is eigenlijk niet noodzakelijk omdat enkel het handtekening wordt gelegaliseerd. Niet de inhoud dat je verklaart.

Je hoeft geen afspraak te maken. Op werkdagen in de voormiddag binnenbrengen en dan kan je het de dag nadien komen ophalen.

Je kan het ook laten terugsturen naar een adres met EMS. Dan moet je bij het inleveren er een omslag bijvoegen met het adres op. Je dient dan ook 40 Baht te betalen voor de EMS kosten.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website