Beste redactie,

Volgende maand ga ik weer naar de ambassade in Amsterdam voor mijn Non-immigrant “O” visum. Nu hoorde ik dat je een bewijs van goed gedrag en gezondheidsverklaring nodig hebt. Wat is hier van waar?

Op de site van de ambassade in Amsterdam kan ik hier niets in vinden.

Groet,

Janinne


Beste Janinne,

Een bewijs van goed gedrag en zeden (uittreksel strafregister), en een gezondheidsverklaring zijn standaard bewijzen die gevraagd worden indien je een Non-immigrant “O-A” gaat aanvragen. Dit visum kan je niet krijgen op het Consulaat in Amsterdam maar enkel bij de Thaise ambassade in Den Haag.
Bij andere visums zal men die bewijzen enkel vragen indien het noodzakelijk wordt geacht, maar dat is zeer uitzonderlijk.

In uw geval gaat het over een gewoon Non-immighrant “O” (retirement) vermoed ik, en in normale omstandigheden zal je dat ook niet moeten leveren.
Wat nodig is staat klaar en duidelijk op hun website.

Denk er wel aan dat je enkel een Non-immigrant “O” Single entry kan bekomen in Amsterdam. Voor een Non-immigrant “O” Multiple entry moet je naar de Ambassade in Den Haag.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatPhrao

Disclaimer: Het advies is gebaseerd op bestaande regelgeving. De redactie aanvaardt geen verantwoordelijkheid wanneer hiervan in de praktijk wordt afgeweken.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website