Thailand visavraag Nr 194/20: Non-immigrant O – Wat na 90 dagen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags: ,
23 november 2020

Vraagsteller: Eric

Ik kreeg zopas een O visa married to Thai, multiple entries. Wat moet ik doen als ik na 90 dagen nog een maand extra zou willen blijven, vermits ik in principe dan het land even uit moet?

Bedankt voor de, zoals steeds, wijze raad.


Reactie RonnyLatYa

Je zal inderdaad na 90 dagen het land uit moeten als je een nieuwe periode van 90 dagen wil bekomen. Dat kan natuurlijk maar je zal gans de CoE procedure weer moeten doorlopen. Dat is niet je bedoeling denk ik.

Normaal zal je, vermits je gehuwd bent, je verblijfsperiode kunnen verlengen met 60 dagen. Gewoon de klassieke documenten voor een verlenging inleveren plus een bewijs van huwelijk.

Je kan ook verlengen voor een jaar. Dat kan dan op basis van Retirement of Thai Marriage. Afhankelijk van de keuze zal je aan de voorwaarde daarvan moeten voldoen.

Misschien is men in deze coronaperiode ook wat soepeler en kan je een nieuwe periode van 90 dagen bekomen met een nog geldig Non-immigrant O Multiple entry visum. Maar dat zal van het immigratiekantoor afhangen en ik acht die kans wel klein. Toch misschien eens vragen. Wie weet….

Maar misschien ziet het er binnen dik 3 maand weer helemaal anders uit en zijn “normale borderruns” terug mogelijk, maar ik weet dat ik nu wel heeel optimistisch klink


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 4 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website