Vraagsteller: Hagro

Als ik naar de eisen kijk m.b.t. de visum aanvraag Non-Immigrant O-A en ziektekostenverzekering eisen vraag ik mij het volgende af. De Thaise regering wenst een dekking garantie van een verzekeringsmaatschappij.

“Health insurance policy must have coverage not less than 400,000 Thai Baht per policy year for Inpatient, and not less than 40,000 Thai Baht per policy year for outpatient.”

Waarom is het niet voldoende als men zelf dat geld (die dekking) kan garanderen door die bedragen op een Thaise rekening te reserveren?


Reactie RonnyLatya

Wat wil je dat ik daar nu op antwoord? Dat zijn nu eenmaal voorwaarden die gesteld worden om dat visum te bekomen, of om aan een verlenging van een verblijfsperiode te voldoen.

Zulke vragen moet je aan de Thaise overheid stellen die deze voorwaarden opstellen. Of je daar dan ook een antwoord op zal krijgen is weer iets anders natuurlijk.


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 4 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website