Vraagsteller: Rudiger

Ik heb een “o ” visum retirement . Elk jaar in april doe ik een aanvraag voor een ‘extension of stay’ met de 800.000 baht op de bank. De extension loopt telkens tot 16 mei. Nu heb ik dit jaar een fout begaan door te vroeg geld te gebruiken van die 800.000 baht. En dit binnen die 3 maanden dat deze som na aanvraag op de bank moet blijven staan (tot 746.583 baht. Ik heb deze som na ongeveer 3 maanden terug bijgevuld tot 800.000 baht.

Is hier een oplossing voor? Komt mij volgende aanvraag voor een jaarverlenging in het gedrang?


Reactie RonnyLatYa

Het zal ervan afhangen hoe belangrijk de IO dit gaat vinden. Dat kan gaan van niks tot dat je verlenging wordt geweigerd om die reden. Misschien dat je een goede reden kan geven aan hun waarom je dat bedrag gebruikt hebt en men dat aanvaardt, of dat men je nog de mogelijkheid geeft om op een andere manier aan de financiële eisen te voldoen. Dat wil dan zeggen voldoende inkomen of de combinatie methode.

Ik kan ook niet voorspellen wat er zal gebeuren.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website