Vraagsteller: Aad

Het gaat om een reactie op Thailand Visa vraag Nr 370/22, als volgt. Je antwoord komt goed uit want wij zijn hetzelfde van plan na eerst een METV te hebben willen aanvragen. Ook in ons geval gaat het om 4-5 maanden met ingang van 1 november. Het enige wat in de weg zit zijn de borderruns, want er zijn nog maar twee borderruns mogelijk vanuit ons doel Chiang Mai. Laatst heeft iemand die er geweest is gemeld dat Mae Sai gesloten is en er nog maar twee borderruns mogelijk zijn te weten Laos en Cambodja. Dat is lastig en kostbaar vanuit Chiang Mai.

Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gisteren aan de Immigration Service gevraagd of het mogelijk is om de borderruns te laten vervallen en gewoon ook een volgende verblijfsverlenging te laten uitvoeren door de lokale Immigration Service in Chiang Mai, c.q. ook een Tourist Visa te krijgen?


Reactie RonnyLatYa

Je zal wel een verlenging van 30 dagen kunnen bekomen op die 60 dagen maar dat zal het ook zijn. Normaal kunnen ze geen nieuwe verblijfsperiode geven. Dat kan enkel met een binnenkomst.

Maar je bent in Chiang Mai. Die hebben toch een vliegveld. Kijk eens wat de mogelijkheden zijn als je gaat vliegen naar een buurland. Misschien voordelige tickets. ‘s Morgens vertrekken en ‘s avonds terug.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website