Thailand Visa vraag Nr 242/21: Invullen CoE

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags: ,
14 oktober 2021

Vraagsteller: Jos

Ik heb een vraag over het invullen van de CoE aanvraag. Wat moet je invullen bij; types of permitted persons als je een re-entry hebt?


Reactie RonnyLatYa

Lijkt me afhankelijk van de omstandigheden waaronder je de jaarverlenging hebt bekomen. Bijvoorbeeld als Thai Marriage of als Retired.

Mijn vraag: wat is dan de correcte groep voor “Thai marriage”?


Reactie RonnyLatYa

Zie op de link

STEP 3 – Apply for the Certificate of Entry (COE), (AFTER you obtain a correct visa)

Group 1               6 – Family of Thai Nationals

Information for non-Thai nationals planning to visit Thailand (during COVID-19 pandemic) – สถานเอกอัครราชทูต ณ กรุงเฮก (thaiembassy.org)

Ik kijk daarvoor ook maar gewoon op de website van de ambassade hoor en lees wat daar staat. En er zal bij het aanvragen van je CoE ook wel een keuzemenu verschijnen waar er keuzes kunnen gemaakt worden veronderstel ik.

Er is niet zoiets als een groep Re-entry. Er zijn wel meer verblijfsperiode buiten die bekomen met een Retired of Thai marriage waarop je een re-entry kan aanvragen. Zelfs Permanent Residents hebben een re-entry als ze Thailand verlaten.

De bedoeling van een re-entry is namelijk je verblijfsperiode behouden. Onder welke voorwaarde die verblijfsperiode ook werd bekomen maakt op zich niet uit.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website