Vraagsteller: Adriaan

Mijn jaarvisum O retired en re-entry permit zijn geldig tot 2 jan 2024. Maar ik kan pas na 20 december naar Thailand reizen. Ik meen dat het visum nog minimaal 2 weken geldig moet zijn om een nieuw aan te kunnen vragen. Wat te doen?


Reactie RonnyLatYa

Je jaarverlenging kan je standaard aanvragen 30 dagen voor de einddatum van je verblijfsperiode. Sommige aanvaarden het zelfs 45 dagen voor einddatum. Er is echter geen minimumperiode. Kan tot de laatste dag van je verblijfsperiode.

Je hebt in uw geval dan tot 2 jan de tijd om een nieuwe jaarverlenging aan te vragen. Al zal dat moeilijk zijn als je pas op 2 jan pas zou binnenkomen, maar in theorie kan dat natuurlijk.

Let wel op dat immigratiekantoren gesloten zijn op 29-30-31 december en 1 januari.

Wat die 2 weken betreft. Ik denk dat je wat zaken door elkaar haalt Er moet wel nog een verblijfsperiode van 15 dagen resten indien je een omzetting van een tourist naar een non-immigrant zou vragen, maar dat is in uw geval niet van toepassing.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website