Thailand Visa vraag Nr 208/21: Thai marriage – inkomen

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags: ,
25 september 2021

Vraagsteller: Eric H

Dagelijks lees ik Thailandblog maar situaties/wetten en regelingen veranderen regelmatig. Ik wil anderhalf jaar eerder stoppen met werken nu de nieuwe RVU (regeling vervroegd uittreden) er is. Daarnaast neem ik een half jaar verlof/vakantie op dus ik stop 2 jaar eerder met werken. Zodra ik op vakantie/verlof ga wil ik naar Thailand emigreren.

Ik weet aan welke inkomenseisen je moet voldoen maar in dat half jaar krijg ik nog loon. Daarna pensioen en geld van de RVU regeling.

Welk bedrag aan inkomen moet ik doorgeven om in aanmerking te komen voor mijn marriage(retirement) visum omdat ik eerst een half jaar loon krijg en daarna pas een uitkering?


Reactie RonnyLatYa

Zoiets als een marriage(retirement) bestaat niet.

Het is Thai Marriage ofwel Retirement en je moet dan voldoen aan de eisen van je keuze.

Maar op zich maakt het eigenlijk toch niet uit waar je inkomen als Thai marriage vandaan komt. Niet iedereen die getrouwd is, is daarom ook “retired”. Het laat je enkel de keuze indien je beide bent.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website