Vraagsteller: Gert

Ik wil eind juli vanuit Nederland naar Thailand reizen om mijn vriendin en dochter te bezoeken. Hiervoor wil ik een single entry tourist visum (60 dagen) aanvragen.

Kan ik na de quarantaine periode (ASQ) in Bangkok afreizen naar de provincie Nongbualamphu waar mij vriendin woonachtig is? Of mag je met een tourist visum alleen in bepaalde gebieden (tourist bubbles) verblijven?


Reactie RonnyLatYa

Reizen met een “Tourist visa” kan nu ook en ik zie niet in waarom men dat eind juli niet zou toelaten. Het zal er natuurlijk allemaal van afhangen wat de situatie dan is en welke regels er dan van toepassing zullen zijn.

Misschien dat er geen quarantaine is voor reizigers die in bepaalde “tourist bubbles” blijven en dat voor andere reizigers die willen rondreizen nog steeds eerst een bepaalde quarantaine periode zal gelden?

Alles zal waarschijnlijk afhankelijk zijn hoe ver Thailand met zijn vaccinatie programma dan staat en hoe de vaccinatiesituatie is van de reiziger zelf is of waar hij vandaan komt.

Momenteel zijn er zoals altijd veel plannen en voorstellen. We zijn echter pas maart en hoe de situatie in juli zal zijn en welke regels er dan van toepassing zullen zijn kan ik ook niet voorspellen.

– Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –


» Laat een reactie achter


Rating: 4.00/5. From 4 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website