Thailand Visa vraag Nr 070/21: 90 dagen melding – online

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags: , ,
26 maart 2021

Vraagsteller: Arnolds

Via de site immigration.go.th verlengde ik online om de 3 maanden mijn TM 47. Deze site werkt niet meer, dus vond ik via google de site thaidocs.online/tm47. Ik heb mijn gegevens hier ingevuld en verstuurd, maar geen reactie gekregen.

Nu denk ik dat thiadoc.online/tm47 misschien een imitatie website is van de Thaise overheid. Ik heb het ook voorgelegd aan de ambassade in Bangkok, hun reactie was bij fraude een klacht in te dienen bij de Thaise overheid.

Ik zou voor deze kwestie alvast een advocaat willen, maar ook om achteraf huwelijkse voorwaarden te laten stellen. We zijn in Thailand getrouwd.

Graag jullie aanbeveling, reactie en advies.


Reactie RonnyLatYa

De site thaidocs.online/tm47 is mij onbekend en ik weet ook niet of deze van de Thaise overheid komt , maar denk het niet.

Misschien zijn er lezers die je goede advocaten kunnen aanbevelen voor deze en het opmaken huwelijkse voorwaarden.

– Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

12 reacties op “Thailand Visa vraag Nr 070/21: 90 dagen melding – online”

 1. Jos2 zegt op

  Als de originele site niet werkt heeft het weinig zin een omleiding te gebruiken, want die brengt je terug naar de originele site. @Arnolds zegt dat hij de kwestie aan de ambassade in Bangkok heeft voorgelegd. Maar welke ambassade, vraag ik mij af. Die van Nederland gaat niet over Thaise immigration-websites. En een ambassade van Thailand in Bangkok bestaat niet.

 2. Tukker Jan zegt op

  heb het even opgezocht op mijn laptop, op de service site voor online 90 days van Immigration staat dat deze in maintenance is, dus even afwachten hoelang dit duurt, anders zal ik ook naar Impect moeten in Bangkok over 2 weken

  • Wouter zegt op

   Jan,

   Ik heb mijn 90 dagen melding moeten doen een 4-tal weken terug en toen was de site al in onderhoud.

   Blijkbaar zijn de IT managers van de desbetreffende site nog altijd op zoek naar een geschikte poetsdame om hun site ‘op te kuisen’ … Thailand kennende kan dit nog wel eventjes duren.

   • chris zegt op

    De website werkt al meer dan 100-150 dagen niet.
    Circa 180 dagen geleden deed ik mijn verlenging ook succesvol online. 90 dagen geleden werkte hij niet en nu nog steeds niet. Technische problemen volgens de contactpersoon van Immigratie aan de telefoon.

    • KhunTak zegt op

     Ik heb eind februari mijn 90 dagen gewoon online kunnen doen.
     Dus dan zal het onderhoud iets meer dan een maand geleden gestart zijn.
     Ik heb de melding via Internet explorer gedaan

     • chris zegt op

      Mijn voorlaatste 90 dagen melding was van medio december. Geen toegang to internet, ook niet met internet explorer en ook niet met de app. Twee weken lang geprobeerd, en daarna ook nog eens gebeld met Immigratie. De man aan de telefoon bevestigde medio december dat de website niet werkt en dat er aan gewerkt wordt. In maart hetzelfde liedje.

 3. Henk zegt op

  Een aantal immigration websites en Apps (90 day report, TM30 en TM6) werken al weken niet meer. Op de app krijg ik vreemde foutmeldingen zoals cannot connect en op de website een melding van under maintenance of helemaal niets.
  Nederlandse overheid heeft een slechte naam op ICT gebied maar dit is vele malen erger. Nu maar weer 90 day report per post doen en hoe het verder moet met TM30 weet ik niet (ik ben condo eigenaar en kon na veel moeite eindelijk gebruik maken van de TM30 site en App maar nu dus niet meer).

 4. Jos zegt op

  Probeer Tina Banning – Eissing eens. Te bereiken via Facebook. Zij heeft een advocatenbureau in Pattaya en is zelf Nederlandse.

  Succes!

 5. Lucien57 zegt op

  De website is inderdaad al van eind februari in onderhoud.
  Nog eventje geduld zou ik zeggen 😉

  Zie ook onderstaande link:

  https://www.thailandblog.nl/dossier/visum-thailand/immigratie-infobrief/tb-immigration-info-brief-017-21-immigration-website-in-onderhoud/

 6. Jan zegt op

  Arnold,
  Een hele goede vraag. Ik heb deze side en een andere van de Thaise Dienst Immigratie, om het form 47 dus 90 dng melding te doen, helaas zonder resultaat, toen via Google play de officiële App Thaise Immigratie 90 Day gedown load op mijn Phone .Helaas deze werkt ook niet ! Toen maar naar het kantoor van de Dienst Immigratie om 90 dagen form 47 persoonlijk af te geven, en aan een van de mensen die daar werken gevraagd, hoe dat online melden werkt ! Helaas weten het ook niet ! Wie wel ?

 7. janbeute zegt op

  Als het weer eens moeilijk gaat via het internet, en je wil niet of je kunt niet naar de provinciale of lokale IMMI.
  Waarom dan niet de post optie gebruiken, want dat kan namelijk ook nog steeds.
  Vroeger zelf veel gebruik van gemaakt.

  Jan Beute.

 8. Sietse zegt op

  Tina Banning – Eissing eens. Van advocaat buro. http://www.cblawfirm.net/ Te bereiken via Facebook. Zij heeft een advocatenbureau in Pattaya, Bangkok en Changmai is zelf Nederlandse.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website