Thailand visa vraag Nr 069/20: 30 dagen extension

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
31 maart 2020

Vraagsteller: Lonnie

Is het inderdaad mogelijk om mijn extension of stay 30 dagen voor de einddatum te verlengen? Ik woon in de provincie Khon Kaen. Ik heb wel kunnen vinden (op Thailandblog natuurlijk!), dat je de 1e aanvraag kan starten, 30 (of soms 45) dagen voor het einde van de 90 dagen periode. Maar mijn extension loopt af op 4 mei, en is het dus nu geen 1e aanvraag. Mijn 90 dagen lopen af op 13 mei.

Ik zou het het liefst zo snel mogelijk willen doen, voordat de situatie met het virus uit de hand loopt, dan kan het misschien wel niet eens meer. Ik heb deze vraag ook per email aan immigration Khon Kaen gesteld, maar (nog) geen antwoord.

Bedankt voor je antwoord, en een pluim voor je geduld met iedereen.


Reactie RonnyLatYa

30 tot 45 dagen voordien geldt als standaard voor het aanvragen van een jaarverlenging. Maakt niet uit of het een eerste of 10de aanvraag is.  Dat is de periode waarbinnen men je aanvraag zal aanvaarden.

Je hebt nu een verblijfsperiode van 90 dagen begrijp ik en die je wil verlengen met 30 dagen.

Dat kan maar je zal dan waarschijnlijk die visumondersteuningsbrief nodig hebben. Normaal zal men zulke aanvraag wel aanvaarden 30 of misschien wel 45 dagen voor afloop van je huidige verblijfsperiode. 

Maar ik begrijp eigenlijk niet zo goed wat je bedoelt met dat het is geen 1ste aanvraag is? En hoe je aan een 90 dagen extension bent gekomen

Vriendelijke groeten,

Ronny


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website