Vraagsteller: Theo

Waar in Thong Muand Thani is de immigratie gehuisvest? Het complex is enorm groot. Het is makkelijk gezegd, ga daar maar naar toe. Ben slecht ter been en kan niet ver lopen.


RonnyLatYa

Kijk op deze link. Staat een map bij.

forum.thaivisa.com/topic/1155892-immigration-opens-new-location-in-bangkok-for-tourist-visa-extensions90-day-reports/

Net zoals je naar Chaeng Wattana met transport kan, kan je ook met transport naar Muang Thon Thani.

Niemand wordt verplicht om daar te voet naartoe te gaan.

Misschien zijn er lezers die er recent geweest zijn en je wat praktische info kunnen geven.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Thailand visa vraag Nr 068/20: Nieuw immigratiekantoor in Muang Thong Thani”

  1. taxiofbus zegt op

    Vanaf die grote baan is het zowat helemaal achterin, het complex is behoorlijk groot. Als je in BKK woont, en dat moet aast wel als je daarheen moet, dan heb je vast al een paar 1000 taximeters gezien. Die weten de weg heel goed.
    Vooral voor het personeel rijden rond begin/eind vrij veel direkte stadbussen, lijn 166, via de expressway van/naar het monument der victory. Maar neem die enkel als je goed Thai kan lezen dat ze er echt heen gaan. Doorheen de dag veel minder maar ook de lijn 67. Vanaf Mochit/BTS gaan er minibusjes over ChWattana naar Muang Thong of Pak Kred. Het schijnt dat er de hele dag een soort shuttlebusjes rijden van ingang tot langs de meeste grote buroś-en het zullen vooral witneusjes zijn die daarheen willen, dus open die mond en leer engels!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website