Thailand visa vraag Nr 055/20: Sluiting immigratie/ambassade/consulaat

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
10 maart 2020

Vraagsteller: Piet

Ik moet mij volgende week weer melden in Soi 5, Jomtien voor verlenging van mijn jaarvisum. Is er iets bekend over sluiting van de immigratiedienst of andere maatregelen vanwege de Corona problemen of draait alles het gewone gangetje?

Ook zelfde verhaal voor Oostenrijkse consulaat?

Uw info wordt gewaardeerd.


Reactie RonnyLatYa

Voor zover ik weet is het nergens de intentie om een immigratiekantoor, ambassade of consulaat om die reden te sluiten, of er een beperkte dienstverlening in te voeren.

Maar misschien zijn er lezers die weet hebben van bepaalde maatregelen die hun lokaal immigratiekantoor of ander overheidsinstelling heeft genomen om die reden.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Thailand visa vraag Nr 055/20: Sluiting immigratie/ambassade/consulaat”

 1. S zegt op

  vandaag nog geweest, draait gewoon zoals normaal (immigratie jomtien)

 2. fred zegt op

  Neen die zijn en blijven naar wat ik hoor lees of weet gewoon open. Als die ook moesten dichtgaan komen duizenden en duizenden mensen in de problemen met visa en allerhande verblijfsdocumenten.De chaos op luchthavens en bij grenzen wordt dan helemaal niet meer te overzien.Sluit dan ook maar grootwarenhuizen en markten verbiedt bussen treinen en vliegtuigen…..waar eindigt dit ?
  Als men daar mee zou beginnen is het best dat men gewoon de ganse wereldbevolking nog verbiedt om hun huis uit te komen wat sowieso gewoon een totaal onbegonnen zaak is..

  We zijn nu ook niet meer in de middelleeuwen en corona is ook de pest niet.

  • Henk zegt op

   De maatregelen die je noemt zijn nu gaande in Italië. Als dat de juiste manier van handelen is om verdere verspreiding van het virus in te dammen, dan heeft dat ieders instemming, op een paar na. Dat corona zich niet verder manifesteert als de pest komt vanwege drastische maatregelen. Denk eerst na!

 3. Kees 2 zegt op

  Wat bedoel je?
  Er geldt toch al 65.000 per maand.

  OF:
  800.000 op de bank

  ????

 4. Mart zegt op

  Ter aanvulling beste Bob jomtien,

  werd mij gevraagd, begin deze maand maart, aan te tonen dat dit bedrag (65000 thb) zelfs werd gestort op een Thaise bankrekening, hoever kan je gaan ???

  Wens een ieder het Beste,
  groet mart


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website