Vraagsteller: Piet

Ik ben op 3 april 2021 weer toe aan een jaarverlenging van mijn visum. Helaas zit het er dit jaar waarschijnlijk niet in dat het me lukt voor die tijd weer Thailand te bereiken. Ik hoef de redenen daartoe niet aan te halen die zijn genoegzaam bekend. Ik voel niets voor de huidige papierwinkel, quarantaine etc. etc.

Mijn vraag is vervalt na 3 april a.s. mijn kans op verdere verlenging of is er een versoepeling afgekondigd of wellicht komende? Of dien ik het hele circus van aanvragen via Thaise ambassade weer te doorlopen?

Dank u voor info.


Reactie RonnyLatYa

Als je niet in Thailand bent kan je de verblijfsperiode niet verlengen.  Ze vervalt dan en je zal alles opnieuw moeten opstarten van voor af aan.

Er zijn voor zover ik weet geen versoepeling afgekondigd of komende voor Non-immigrants waardoor die hun verblijfsperiode kunnen behouden door Corona. 

– Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website