Lezersvraag: Hoe zit het nu met de Non-immigrant “O” Multiple entry

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
5 september 2016

Beste redactie,

Ik ga al jaren voor 6 maanden naar Thailand. Ben ouder dan 50 jaar en had elk jaar een jaarvisum O multiple entry. Na 89 dagen vloog ik naar Kuala Lumpur en weer terug voor de volgende 90 dagen.

Nu lees ik dat een Multiple Entry niet meer wordt gegeven. Kan ik nu alleen nog een Single Entry bij het Consulaat krijgen, d.w.z. dat ik maar 89 dagen in Thailand kan blijven?
Kunt u mij een antwoord geven of dit klopt en of er geen andere mogelijkheid bestaat om toch 6 maanden in
Thailand te blijven?

Bij voorbaat mijn hartelijke dank voor uw eventuele antwoord/reactie.

Met vriendelijke groet,

Gerard


Beste Gerard,

Je hoeft niet ongerust te zijn.  Een Non-immigrant “O” Multiple entry bestaat nog steeds, en je kan het ook nog steeds bekomen in Nederland. Het enige verschil is dat je nu hiervoor naar de Thaise Ambassade in Den Haag moet.
De Thaise Ambassade in Den Haag is de enige plaats in Nederland waar nog een Non-immigrant “O” Multiple entry wordt uitgegeven.

Sinds half augustus kan dit inderdaad niet meer in het Thaise Consulaat te Amsterdam. Daar kan je enkel nog een Non-immigrant “O” Single entry bekomen. Dat is alles wat er veranderd is. Ter info – Ook een METV (Multiple Entry Tourist Visa) kan je er niet meer bekomen, enkel het SETV (Single Entry Tourist Visa).

Gewoon naar Den Haag dus voor dat Multiple entry i.p.v. Amsterdam.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatPhrao

Disclaimer: Het advies is gebaseerd op bestaande regelgeving. De redactie aanvaardt geen verantwoordelijkheid wanneer hiervan in de praktijk wordt afgeweken.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website