Pattaya is eenvoudig te bereiken als je in Bangkok bent en op zoek bent naar een voordelige en betaalbare manier om naar Pattaya te reizen.

Hier is een uitstekende optie voor jou: Neem de bus vanaf Suvarnabhumi Airport, bij uitgang 8 op niveau 1.

Er vertrekt elk uur een bus van Suvarnabhumi Airport naar Pattaya. De reis duurt ongeveer 2 uur en de kosten bedragen slechts 143 Thaise Baht.

Deze busdienst biedt niet alleen een betaalbare optie, maar ook een comfortabele en efficiënte manier om van Bangkok naar Pattaya te reizen. De bus vertrekt stipt op tijd en zorgt ervoor dat je snel en veilig op je bestemming aankomt. Bovendien is het vervoer per bus een goede keuze voor reizigers die met een beperkt budget reizen, maar toch comfortabel willen reizen.

Als je vanuit Bangkok naar Pattaya wilt reizen, is de bus vanaf Suvarnabhumi Airport een van de beste opties. De dienstregeling is frequent, wat het plannen van je reis flexibel en eenvoudig maakt.

We hopen dat deze informatie je helpt bij het vinden van de beste manier om van Bangkok naar Pattaya te reizen en om gemakkelijk van Suvarnabhumi Airport in Bangkok naar Pattaya te komen. Reizen van Bangkok naar Pattaya met de bus is een praktische en voordelige keuze.

@lifeinthailandnow Suvarnabhumi Airport to Pattaya By Bus. Pattaya is not hard to get if you are in Bangkok and looking for best budget and affordable transportation to get to Pattaya. Here is the option for you Get A Bus from Suvarnabhumi Airport Gate 8 Level 1. Bus is every hour from Suvarnabhumi Airport to Pattaya. Journey is 2 hours and cost is only 143 Thai Baht. Best Convenient Faster Bus Service from Bangkok to Pattaya. Hope you find the best way how to get to Pattaya from Bangkok and How to Get to Pattaya From Suvarnabhumi Airport Bangkok. Bangkok to Pattaya By Bus. #pattaya #pattayathailand #pattayatrip #pattayatravel #thailandtravel #thailandtravelguide #fypシ゚viral ♬ Dreams – Acoustic – Jada Facer & Dave Moffatt

9 reacties op “Van Suvarnabhumi Airport naar Pattaya met de bus”

 1. lcoon zegt op

  Zet er maar vaak een meer dan 1 uur xtra erbij die 2 uur, vaak is de bus al vol als je aankomt van je vermoeide vliegreis.
  ook moet je woekerprijzen betalen van het bus station in Pattaya noord waar je aankomt naar je eindbestemming in Pattaya.

  • Kees zegt op

   Je kunt de bus ticket online reserveren, inclusief je zitplaats. Dan hoef je niet te wachten en zit je waar je wilt. Mocht je te laat komen, betaal je een bedragje aan de balie om de ticket te boeken. https://airportpattayabus.com/

   • Kees zegt op

    Er moet uiteraard staan: “…om de ticket om te boeken.”

 2. Rob zegt op

  Klopt,lk neem die bus minimaal twee keer per jaar naar Jomtien busstation, precies twee uurtjes rijden in een fijne aircobus, alleen vindt ik het jammer dat van sommige van die bussen die op de lijn zitten de stoelen volledig doorgezakt zijn, dan zijn die twee uurtjes voor mij soms een martelgang, als je veel baggage bij je hebt wordt er overigens meer van je gevraagd, soms 40 of 60 baht maar dat snap ik wel en vindt ik ook prima, de chauffeur laadt die koffers zelf in onder de hete zon en ik geef dan wel een fooitje, dat is wel zo netjes, maar inderdaad, prima buslijn, er wordt veel gebruik van gemaakt.
  https://airportpattayabus.com/

 3. Jan Hoekstra zegt op

  Jullie vergeten wel te melden dat je vaak een wachttijd hebt van 2 tot 3 uur tot er een plaatsje beschikbaar is in de bus, dat is dan wel in het hoogseizoen.

 4. FrankyR zegt op

  On topic, als je geld wilt besparen is de bus inderdaad een prima alternatief.

  Doch betwijfel ik of het wel zo comfortabel is. De laatste keer dat ik met de bus naar Pattaya ging, zat ik niet bepaald op een fijne plek. Da’s een minpunt want je moet maar afwachten welke stoel je krijgt.

  Verder is de bus onhandig als je meer dan handbagage bij je hebt.

  De bus stopt ook niet voor je hotel, dus overstap op een motorbike taxi. Of een stuk verder lopen op zoek naar een Songtaew?

  Kortom, goedkoop? Ja! Comfortabel? Naar mijn mening niet! Tenzij je louter een rugtas of kleine rol koffer bij je hebt.

  Een taxi die jou ophaalt en voor de deur van het hotel aflevert kost je de kop niet.

  Genoeg lezers die hun favoriete taxi chauffeur hebben medegedeeld op dit forum.

  Mvg,

 5. Kay zegt op

  Je kan beter iets meer betalen en voor de VIP bus gaan. Kost je iets van 500 a 600 baht, komen ze je wel netjes ophalen bij je hotel. En zetten ze je ook weer netjes af bij je hotel in Pattaya. En je hebt een bus met fatsoenlijke stoelen, airco en geen problemen met extra baggage.

 6. Sander zegt op

  Via de website van Bell Travel Service vooraf reserveren, wordt je voor een paar Baht extra ook nog eens vervoerd van busstation noord Pattaya naar je hotel. Zie lezersvraag hier op Thailandblog van één of twee weken geleden, deze service bestaat nog steeds. Geen gedoe, geen woekerprijzen.

  Maar inderdaad, als je erop gokt nog plaats te hebben zonder reservering vooraf kun je eens verkeerd gokken.

 7. Jacoba zegt op

  Hallo
  De bus die vanaf exit 8 vertrekt rijdt naar Jomtien busstation , daar komen alleen bussen aan van BKK en vertrekken alleen bussen naar BKK .
  Daar waar je uitstapt aan de weg van Pattaya naar Jomtien rijden songtheaws naar Jomtien en de weg oversteken naar Pattaya kost 10 bt .
  Wij gaan met die bus alleen met handbagage omdat met een grote koffer en handbagage het toch een gedoe is .
  Als we vanuit Nederland aankomen staat onze vooraf gereserveerde taxi ons bij exit 3 op te wachten voor 1100 bt .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website