Wie oudejaarsnacht in Bangkok wil vieren doet er verstandig aan om zoveel mogelijk via het openbaar vervoer te reizen. Speciaal voor deze feestelijke avond zal de Skytrain tot 02.00 uur operationeel zijn.

Er wordt grote drukte verwacht bij Ploen Chit, Ratchaprasong en Pathumwan (bij CentralWorld). Er zijn daar optredens en concerten van bekende Thaise en internationale muzikanten, podia met entertainment en natuurlijk een spectaculair vuurwerk om 24.00 uur. het is raadzaam om hier op tijd naar toe te gaan (met de Skytrain). Het Ratchaprasong-kruispunt wordt na 18.00 uur afgesloten voor het verkeer.

Om de vele bezoekers te kunnen vervoeren zal de Skytrain tijdens de jaarwisseling tot 02.00 uur operationeel zijn. Normaal gesproken worden de stations gesloten om 24.00 uur.

Ben je van plan met de BTS te reizen, dan is het mogelijk om kaartjes vooraf bij de loketten te kopen. De populaire dagpas van 130 baht is dan geldig van 31 december tot en met 2.00 uur op 1 januari.

Bron: Bangkok Post

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website