Een video van Tony over de Airport Link. De Airport Link is de snelle trein verbinding tussen Suvarnabhumi Airport en Bangkok.

De Airport Link is al ruim een maand volledig operationeel. De Airport Link biedt twee lijnen vanaf  Suvarnabhumi Airport naar Bangkok. Je hebt een overstap mogelijkheid op de BTS Skytrain en MRTA Subway.

Er is nog steeds discussie over wat, beter, sneller en comfortabel is: een taxi of de Airport Link. Tony probeerde het uit en filmde zijn ervaringen.

No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Bangkok Suvarnabhumi Airport Link (video)”

 1. Redactie zegt op

  Vooral het eind is vermakelijk. Tony die verdwaalt wanneer hij op zoek is naar de metro. En de toeristen dan? Laten we het maar op aanloopproblemen houden.

 2. Falang zegt op

  ” Dat de direkte overloop naar de BTS op Phayathai nog niet geheel klaar is, komt door de BTS zelf.”

  bovenstaande las ik bij de opmerkingen onder een eerder topic over de Railway Link.

  kan iemand me precies vertellen hoe dit zit dan ? moet je omlopen oid. ?

  ik wou zelf nl. de railway link nemen binnenkort en op Phayathai overstappen op de BTS, maar als het een hoop gedoe is, kan ik misschien beter een taxi nemen ?

 3. lupardi zegt op

  je kan gewoon overstappen naar de bts en hoeft niet om te lopen. goede verbinging en op dit moment heeft de airportlink een aanbieding voor slechts 15 baht per persoon. veel goedkoper dan per taxi en snelller. duurt maar een half uurtje.

  • Redactie zegt op

   Het ging niet om de BTS maar de ondergrondse.

 4. Falang zegt op

  dank voor de antwoorden !
  het wordt de airportlink dus

  • Redactie zegt op

   Ik ben benieuwd naar je ervaringen. Wil tzt dat nog eens melden hier?

 5. cor jansen zegt op

  hier kan bijna niets , daar het nieuwste , de moete waard

 6. lupardi zegt op

  De introductieprijs van baht 15 per persoon is voorbij en je betaalt nu baht 40 pp dus als je met meer dan 1 persoon reist wordt een taxi, die je direct naar je hotel brengt toch weer interessant. Geen gesjouw met koffers en direct naar je uiteindelijke bestemming. Als je van het eind/beginpunt Phayathai nog verder Bangkok in moet, kost het minimaal baht 20 pp voor de BTS of je moet alsnog een taxi nemen naar je hotel.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website