Pattaya groeit als kool. Nieuwe appartementencomplexen schieten als paddestoelen uit de grond. Eén van de partijen die daarvoor verantwoordelijk is, is de vastgoedontwikkelaar Blue Sky Group.

De Blue Sky is de initiatiefnemer voor projecten zoals Atlantis, The Grande Caribbean en binnenkort The Venetian. Deze partij heeft in het verleden al een aantal hotels, winkelcentra en bedrijven ontwikkeld in Bangkok en Pattaya.

Na de Atlantis, is het tweede project gestart: The Grande Caribbean. Dit Condo Resort tussen Jomtien en Pratumnak beslaat maar liefst 11,5 rai (18.400 vierkante meter). Het geheel bestaat uit vier appartementencomplexen van acht verdiepingen en een 30 verdiepingen tellende woontoren. Het totale complex telt 1.112 eenheden.

Het volgende project in Na Jomtien, The Venetian, zal geheel in de Venetiaanse stijl worden gebouwd, compleet met waterpartijen en gondels. Er zullen  4 appartementencomplexen uit de grond gestamd worden.

Mocht je interessen hebben dan kan je de website bezoeken: blueskydevelopment.co.th

Video vastgoedontwikkeling in Pattaya, Blue Sky Group

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/aA-FPtZj3Fo[/youtube]

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Vastgoedontwikkeling in Pattaya: Blue Sky Group (video)”

 1. Leo Th. zegt op

  Prachtige video, smaakvol ingerichte condominiums in een zeer luxe omgeving. Gondels die langs je appartement in Pattaya varen, wie had zich dat een paar jaar geleden kunnen voorstellen? De vraag of ik er zou willen wonen hoef ik eigenlijk niet te beantwoorden, simpelweg omdat ik daar de bathjes niet voor heb. De projectontwikkelaar zegt in de video dat zij mikken op expats, die een goed betalende werkgever hebben in de omgeving van Thailand en daar zou ik me sowieso niet happy tussen voelen. Terecht merkt de redactie van Thailand blog op dat Pattaya en Jomtien groeien als kool. Het is werkelijk onvoorstelbaar op hoeveel plaatsen er tegelijkertijd gebouwd wordt. Wordt hier een nieuwe vastgoed-bubble gecreëerd?
  En krijgen al die farangs hun bestaande appartement ooit nog verkocht? Aan een Thai lukt dat waarschijnlijk niet, die is geïnteresseerd in nieuwbouw. Is al deze “vooruitgang” een zegen voor de gewone Thaise vrouw of man in Pattaya of voor de “hollandse farang”? Hoewel er niemand om zal malen, mis ikzelf de kleinschaligheid van Jomtien van de voorbije jaren. Het zgn. Na-Jomtien was een oase van rust en nog een stukje verder, voorbij het Pinnacle-resort, was een heerlijk Thais seafood restaurant op
  het mooie kitesurfbeach met helder water. Bij het restaurant kon je je ook voor weinig laten masseren door Thaise dames, die er verstand van hadden en na een dag relaxen waren wij wel aan een massage toe. Nu staat op deze plek het “Glass House”, een chique en prijzig restaurant, zonder de intimiteit van voorheen. Ondanks al die nieuwe appartementen complexen wordt er van de infrastructuur veel te weinig werk gemaakt. Om van Jomtien naar Central Pattaya te gaan moet je in de avonduren over engelengeduld beschikken.

 2. Lela aukes zegt op

  Wat is the sq meter price ?

 3. Johannes zegt op

  Tja……..’t Is jammer, want Pattaya is Pattaya al lang niet meer. En Jom-Tien bestaat pas enkele jaren.
  Ik weet niet wie hierop zit te wachten.
  Geef mij maar de “nostalgie”van eerder.

 4. janbeute zegt op

  Mooie video .
  Ik zei tegen mijn ega gisteren , go pattaya .
  Nu mooie en fantastische apartementen in aanbouw .
  Zeker sprookjesland lijkt wel op Venetie in Italie , straks komt Holland ook nog aan de beurt kompleet met windmolens en Amsterdamse grachten .
  Zeker niet te duur voor ons , met van alles derop en deran.
  Nu snel kopen voor dat het te laat is , de Russen staan staan al voor in de rij voor deze onroerendgoed projekten in Pattaya .

  Jan Beute .

 5. Rick zegt op

  SQ meter is de afkorting voor square meter oftewel vierkante meter in het Nederlands.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website