Thailandblog Zeurdag

Door Redactie
Geplaatst in Van de redactie
Tags:
22 september 2015

In het Algemeen Dagblad lazen we een leuk artikel over een Nationale Zeikdag, die op 27 oktober aanstaande gehouden wordt (www.ad.nl/Waar-ga-jij-over-zeuren.dhtml).

De redactie van Thailandblog.nl wil daar op haar manier aan meedoen en die datum van 27 oktober wordt dan de Thailandblog Zeurdag!

Iedereen die Thailandblog leest en een goed hart toedraagt, kan meedoen door kort en bondig even lekker zijn/haar hart te luchten over een ergernis in Thailand. De redactie gaat de inzendingen verzamelen en publiceert daarvan een selectie op zondag 27 oktober aanstaande.

Er gelden voor uw inzending wel enkele regels:

  • U houdt zich aan de huisregels van Thailandblog
  • Uw ergernis betreft niet het Koningshuis, de politiek en religie in Thailand
  • Uw zeurbericht heeft uitsluitend betrekking op een ergernis in Thailand
  • U zeurt niet over individuele personen of groepen
  • Uw zeurbericht is niet racistisch of discriminerend

Kortom, houd het leuk, liever humoristisch dan serieus!

Uw zeurbericht van maximaal 10 regels stuurt u per E-mail aan info@thailandblog.nl De redactie doet de rest en houdt zich uiteraard het recht voor bepaalde inzendingen niet te publiceren.

Gezien de vele zeurberichten, die Thailandblog in de loop der jaren ontving, maar die u nooit te zien kreeg, moet het een groot succes worden.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website