Uitgaan in Bangkok: Check Inn 99

Door Redactie
Geplaatst in Live muziek, Uitgaan
Tags: ,
10 mei 2016

Bangkok heeft ontelbaar veel uitgaansmogelijkheden. Het aanbod verandert continu, er komen nieuwe clubs bij en andere verdwijnen weer. Dat geldt echter niet voor Check Inn 99 aan Sukhumvit Road (tegenover het Landmark Hotel).

Deze originele Bangkok Cabaret Bar en restaurant dateert zelfs uit de jaren ’60 en is daarmee de oudste bar en nachtclub in Bangkok.

Sommigen kennen deze horecagelegenheid misschien nog wel onder de oorspronkelijk naam: ‘Copacobana’. Bij Check Inn 99 kun je terecht voor een drankje, livemuziek en Europees of Thais eten. Er zijn al warme snacks verkrijgbaar vanaf 100 baht.

De club is vooral legendarisch dankzij de optredens van de liveband en de akoestische sessies. Je kunt er genieten van akoestische muziek vanaf 18.00 uur tot 20:30 uur. Daarna, vanaf 20:30 tot 01:30 uur, staat de inmiddels fameuze Filipijnse band “Music of the Heart” op het programma. Deze uitstekende coverband speelt golden oldies, moderne hits, dansmuziek en maakt vooral veel plezier.

Iedere zondagmiddag van 14:00 uur tot 18:00 uur is er Jazz on Sukhumvit, een jazz-jam en podiumsessie in een relaxte lounge omgeving met enkele van Bangkok’s beste lokale en internationale muzikanten.

Wil je een leuke avondje uit dan moet je zeker eens bij Check Inn 99 gaan kijken. Geschikt voor koppels, alleenstaanden en groepen die willen genieten van een bijzondere avond met uitstekende live muziek in een sfeervolle omgeving. En natuurlijk kun je er dansen. Deze locatie is vooral geschikt voor oudere jongeren vanaf 30 jaar, maar gasten van alle leeftijden zijn welkom.

Check Inn 99 is geopend van maandag tot en met zaterdag van 17:00-02:00 uur, en op zondag van 14:00-01:30 uur.

Je vindt deze gezellige club op Sukhumvit Road b/w Soi’s 5 & 7 in Bangkok (tegenover het Landmark Hotel). Ga je met de Skytrain dan uitstappen bij het Nana station.

Meer informatie: checkinn99.net

[youtube]http://youtu.be/_VzVjRUaL_g[/youtube]

No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Uitgaan in Bangkok: Check Inn 99”

 1. klaus harder zegt op

  Dat vind ik nu een steengoede tip. Bedankt. Soi Cowboy etc vond ik helemaal niet zo gezellig.

 2. Martijn zegt op

  Aan de straatkant is het gewoon een deur met een lichtbord erboven, geen idee wat hier te beleven was. Dus, hup naar binnen, wat ik daar zag was een prachtige tent! De hele avond gezeten. Absoluut een aanrader!

 3. Jack G. zegt op

  Helemaal met artikel en Martijn eens. Als oudere jongere kun je hier een prima een avondje hebben. Wel opvallend dat veel bands uit de Filipijnen komen. Zal wel goedkoper zijn of ze hebben meer talent?

  • Willem H zegt op

   De Filipijnse bands beheersen de Engelse taal heel goed. Een gemiddelde Thaise band die probeert een Engels liedje te spelen blijft vaak toch een aanfluiting. Uitzonderingen daargelaten. Als de Thais het zelf goed zouden kunnen dan komen er echt geen Filipijnse band aan te pas.
   Goedkoper? Misschien, maar dat zal zeker niet veel uitmaken. Het belangrijkste blijft toch dat ze gewoon goed muziek maken en de zang ook echt goed klinkt.

   Nog een tip.

   Ga eens bij de overburen naar binnen. In de basement van het Landmark Hotel speelt ook een hele goede Filipijnse band in het Huntsman pub.

 4. Roswita zegt op

  Eerlijk gezegd ben ik hier vaak langs gelopen. Ik herken de smalle gang bij de entree. Maar ben er op een of andere reden nooit naar binnen gegaan. Ik wist ook niet dat er achter die smalle ingang zo’n grote ruime bar zat met live muziek. Anders was ik er zeker naar binnengegaan. Hier ga ik, zodra ik in Bangkok ben zeker een kijkje nemen. Bedankt voor de info.

  @Willem H, ook die tip ga ik onderzoeken.

 5. Hans zegt op

  Ja Leuke Club, Als ik in Sukhumvit ben ga ik er heen.

  Aardige en goede bediening, veel cocktails, prima prijs inclusief heerlijke muziek !

  Zoals Willem H zegt ook de Pub in de kelder van de Landmark heeft prima muziek en en Filipijnse band.
  Alleen bij de Landmark zijn m.i. de prijzen wat aan de hoge kant en hebben ze ook de onhebbelijkheid vast 10% tip er bij op te tellen

  De Climax in Soi 11 heeft voordat de disco aanstaart gaat vaak hele aardige bands

 6. Erik bkk zegt op

  De eigenares van de bar is ook een Filipijnse inmiddels nu dik in de de 70 jaar! Ze laat graag fotos van vroeger zien toen ze heel mooi was en al de eigenares van de bar. Overigens is er een goeie reden waarom er zoveel Filipijnse bands overal in de wereld spelen. In het onderwijs daar is muziekles een onderwerp dat meegaat van de lagere school tot het einde van de High Scool. Kinderen leren op die manier een instrument of hun stem volledig te beheersen tijdens hun school opleiding gedurende ruim 10 jaar! Als je dus talent voor muziek hebt krijgt dat een kans zich volledig te ontwikkelen.

  • Vincent M E zegt op

   Weet niet wat Erik bkk met de “eigenares” bedoelt. De eigenaars zijn twee expats die de zaak een jaar of vijf geleden hebben gekocht van een scandinaviske group die het hadden sinds 1992. De vrouw waar je het misschien over hebt is Mama Noy, de vroegere Mama San van Club 99 (Silom Road). Zij is (was) Thai en is helaas verleden maand plotseling overleden. RIP.
   Zij werkte in Check Inn 99 als Mama san en was niet de, ook niet een van de eigenaars.
   Groet.

 7. Paul Schiphol zegt op

  Goed om dit te lezen, heb de Check-Inn sinds aanvang jaren ’90 vorige eeuw niet meer bezocht. Destijds kwam ik er tenminste 1x per mijn regelmatige zakelijke bezoeken aan BKK met enkele niet Thaise collega’s. Helaas werden de hostessen destijds iets te agressief als ze aan het eind van onze avond niet meegenomen werden naar het hotel. Nu zo’n 25 jr. later zal ik de Check-Inn zeker weer een keer bezoeken. Gr. Paul


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website