Vertigo and Moon Bar – Banyan Tree Hotel (Redactionele bronvermelding: Chantal de Bruijne / Shutterstock.com)

Rooftop-bars zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Bangkok en bieden bezoekers een unieke ervaring met adembenemende uitzichten op de stad en heerlijke cocktails.

Hoewel het concept van rooftop-bars in Bangkok niet nieuw is, is het de laatste jaren enorm gegroeid en uitgebreid. Dit komt mede door de toegenomen populariteit van sociale media en de behoefte van reizigers om unieke en Instagram-waardige ervaringen te delen.

Veel rooftop-bars bevinden zich op de bovenste verdiepingen van luxe hotels en bieden gasten een chique en exclusieve sfeer. Ze zijn vaak ingericht met stijlvol meubilair en decoraties die bijdragen aan de trendy uitstraling. De meeste rooftop-bars bieden naast heerlijke cocktails ook een uitgebreide menukaart met internationale gerechten, waardoor ze niet alleen populair zijn voor een drankje, maar ook voor een diner bij zonsondergang.

Enkele van de trendy rooftop-bars in Bangkok zijn de Sky Bar in het Lebua State Tower, de Moon Bar in het Banyan Tree Hotel en de Red Sky in het Centara Grand Hotel. Deze locaties zijn populair vanwege hun prachtige uitzicht op de stad en de luxe sfeer. Het is echter belangrijk op te merken dat sommige rooftop-bars een dresscode hanteren en een minimale bestelbedrag vereisen. Het is raadzaam om vooraf te informeren naar de toegangsvoorwaarden en andere vereisten.

Over het algemeen bieden rooftop-bars in Bangkok een unieke en onvergetelijke ervaring voor toeristen die op zoek zijn naar een avond vol plezier en een adembenemend uitzicht op de stad.

10 leukste rooftop-bars voor toeristen in Bangkok

Hieronder vindt u 10 van de leukste rooftop-bars voor toeristen in Bangkok:

 1. Sky Bar in het Lebua State Tower: Bekend vanwege zijn fantastische uitzicht op de stad en de beroemde hangende bar.
 2. Moon Bar in het Banyan Tree Hotel: Een populaire locatie voor cocktails en een adembenemend uitzicht op de stad.
 3. Vertigo Rooftop Bar & Moon Bar in het Banyan Tree Hotel: Moet je gezien hebben.
 4. Red Sky in het Centara Grand Hotel: Klase en style op hoogte.
 5. The Speakeasy Rooftop Bar in het Hotel Muse: Bekend om zijn vintage interieur en fantastisch uitzicht.
 6. Three Sixty Rooftop Bar in het Millennium Hilton Hotel: Een populaire locatie voor cocktails en een prachtig uitzicht op de Chao Phraya-rivier.
 7. Octave Rooftop Bar in het Marriott Hotel: Trendy en gezellig.
 8. AmBar Rooftop Bar in het Four Points by Sheraton Hotel: Prachtig uitzicht op de skyline van Bangkok.
 9. Cielo Sky Bar & Restaurant in het Sky Walk Condominium: hoge Wow factor.
 10. Zense Rooftop Bar in het Central World Shopping Complex: geniet van het uizicht.

De rooftop-bars in Bangkok bieden bezoekers een geweldige ervaring met adembenemende uitzichten en heerlijke cocktails. Deze 10 locaties zijn slechts enkele van de vele fantastische rooftop-bars die Bangkok te bieden heeft.

1 reactie op “10 leukste rooftop-bars voor toeristen in Bangkok”

 1. Kees Scheepsma zegt op

  Sirocco is mij ook goed bevallen. Duur biertje, maar gratis toegang.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website