Octave Rooftop Lounge and Bar

Octave Rooftop Lounge and Bar (Denis Costille / Shutterstock.com)

Bangkok is de stad met keur aan rooftop bars. Vaak op het dak van luxe hotels. Dat geldt ook voor de Octave Rooftop Lounge and Bar. Deze bijzondere bar bevindt zich op de 45-ste verdieping van het Bangkok Marriott Hotel Sukhumvit, een modern vijfsterrenhotel op 3 minuten lopen van het Skytrain-station Thong Lor.

Het unieke aan deze bar is een 360 graden uitzicht op Bangkok op de bovenste verdieping. De rooftop bar heeft 3 niveaus met een restaurant, privé eetruimte, bar en de unieke lounge op het dak. Bijzonder is ook dat alle zitplaatsen een uitzicht hebben op de stad, dankzij de glazen wanden.

Je kan er genieten van de beste wijnen en cocktails eventueel in combinatie met Aziatische tapas. Probeer de specialiteit van het huis, de cocktail ‘Bangkok 57’ (saffraan, wodka en champagne) of ‘Bloom over the Roof’. Nog een tip: voor 19.00 uur geldt voor een aantal cocktails twee halen, één betalen.

Octave Rooftop Bar & Lounge

  • Openingstijden: dagelijks van 17.00 uur tot 02.00 uur
  • Locatie: 45e tot 49e verdieping, Bangkok Marriott Hotel Sukhumvit, 2 Sukhumvit Soi 57, Bangkok
  • BTS: Thong Lor
  • Tel: +66 (0) 2797 0000

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website