Uitgaan in Bangkok is een feest. Je hebt een enorme keuze aan verschillende uitgaansgelegenheden. Wat je zeker moet zien is de Sirocco – Sky bar van het Lebua at State Tower Hotel. Ik garandeer je dat je dat je deze indrukwekkende ‘rooftop bar’ nooit meer zult vergeten.

Bangkok hotels: lebua at State Tower

Bangkok beschikt over ruim 1.000 hotels waarvan alleen al meer dan 70 vijfsterrenhotels. Het meest markante vijfsterren hotel is wel het Lebua at State Tower Hotel aan de Silom Road. Van verre zie je al de goudkleurige koepel die het gebouw van in totaal 67 verdieping siert.

Het Lebua at State Tower Hotel is vooral beroemd om het dakterras, de Skybar, die een schitterende uitkijk over de Bangkok garandeert. Vooral bij zonsondergang kan je getuige zijn van een bijzonder schouwspel. De stad verandert langzaam in een duisternis met, zoals het lijkt, miljoenen vuurvliegjes.

Sirocco – Sky bar

Er zijn meer hotels met een dakterras maar de Skybar van dit hotel is wel het meest indrukwekkend en biedt ook het mooiste uizicht over Bangkok. De Skybar is een aantal keren gekozen in de top 5 van de meest bijzondere bars ter wereld. De bar werd ook gebruikt als filmset voor de film ‘The Hangover 2’.

Geniet van het panoramisch uitzicht over de Chao Phraya rivier en de miljoenenstad Bangkok. Het is de toplocatie om wat te drinken en te genieten. Overigens, de bar lijkt te ‘zweven’ dus mocht je hoogtevrees hebben, kan je beter een plekje opzoeken op één van de vele lounge banken. Je kunt er genieten van diverse hapjes en drankjes maar die zijn vrij prijzig (een cocktail kost al snel € 20,-).

Dresscode

Er geldt voor de Sky bar een strikte dresscode; Smart Casual. Dat betekent niet dat je strak in het pak moet, maar niet alles is toegestaan. Denk aan teenslippers, sportkleding, kapotte of gescheurde kleding, korte boeken voor mannen, mouwloze shirts, etc. Kortom kleed je gepast. Neem geen (boodschappen)tassen of rugzakken mee, dat is in verband met de veiligheid niet toegestaan en ze kunnen ook niet worden afgegeven. Een dameshandtasje mag natuurlijk wel.

De Sirocco – Sky bar is vrij toegankelijk voor personen vanaf 20 jaar. Kinderen vanaf 7 jaar onder begeleiding van de ouders mogen ook mee.

Ben je in Bangkok ga er eens kijken, je krijgt er zeker geen spijt van. Meer informatie:

  • Adres: Silom Road, Tel. +66 2624 9999
  • BTS station: Saphan Taksin, daarna vijf minuten lopen
  • Openingstijden: 18.00 uur tot 01.00 uur
  • Dress code: Smart Casual
  • Website: Sky Bar State Tower

Video: Lebua at State Tower Hotel

Hier zie je een video die een goede indruk geeft van de pracht en praal van dit vijfsterren hotel en de Sirocco – Sky bar. Overigens vallen de kosten voor een overnachting wel mee. Voor ongeveer € 125,- heb je al een tweepersoons suite met ontbijt in het Lebua at State Tower Hotel. Best leuk om een keer te overwegen of om je partner te verrassen.

[youtube]http://youtu.be/HoDx-wCR0I8[/youtube]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website