THAI SAMRUB AKE “Royal Thai Cuisine”

R-HAAN benadrukt het belang van authentiek Thais en vindt inspiratie in het oude Thaise gezegde “Nai nam mee pla, nai na mee khao”, dat betrekking heeft op de overvloed aan voedsel in Thailand en weerspiegelt de wereldwijde populariteit van Thais eten en de schoonheid van Thaise kunst en cultuur.

R-HAAN toont de essentie van de echte Thaise keuken door de kunst van het kruiden, gebruikmakend van dezelfde kruiden en ingrediënten gevonden in de originele recepten, waardoor het behoud van het Thaise culturele erfgoed en de volledige smaak.

“Bij R-HAAN zijn al onze ingrediënten afkomstig uit Thailand, we selecteren zorgvuldig de verste en beste ingrediënten uit de verschillende regio’s van Thailand, bijvoorbeeld de zeebaars van de Bang Pakong-rivier en we gebruiken Khao Hom Jasmine-rijst uit Chiangrai. en Ubon Ratchathani “, aldus Chumpol Jangprai, Chef en Managing Director.

Chef Chumpol, een bekende ambassadeur van de Thaise keuken, is mede-eigenaar van het restaurant samen met Piti Bhirombhakdi, een lid van de familie die eigenaar is van Boon Rawd Brewery, de brouwer van Singha bier en zelf een fijnproever en chef-kok.

Gasten van R-HAAN kunnen genieten op de traditionele Thaise manier, van minstens 18 speciale gerechten, allemaal geserveerd in prachtig traditioneel porselein.

Het restaurant biedt drie menu-opties op basis van de Thaise traditie:

  • Royal Thai SAMRUB EAK, gerechten met een zachte smaak;
  • Koninklijke Thaise SAMRUB THO, gerechten met een aroma van geroosterde specerijen;
  • Royal Thai SAMRUB TRI, voor degenen die genieten van de smaak van Thais eten.

Het menu verandert om het wisselen van elk seizoen te markeren. De “wijsheid van de Thaise keuken” is het thema voor de bereiding van het eten op basis van vijf elementen: lokale ingrediënten, de kunst van het kruiden, het verwarmen om de ingrediënten en kruiden samen te brengen in perfecte harmonie, waarbij de vele ingrediënten die in elk gerecht passen in balans worden gebracht.

R-HAAN bevindt zich op 131 Soi Sukhumvit 53, Bangkok en is alleen voor diner geopend, van 18.00 tot 23.00 uur.

Contact: R-HAAN, 131 Soi Sukhumvit 53 (Paidee-Madee) Klongtun Nua Wattana, Bangkok 10110 Thailand Tel: +66 (0) 2-059-0433

www.r-haan.com

www.facebook.com/RHAANThai

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Nieuw restaurant ‘R-HAAN’ in Bangkok toont de essentie van de echte Thaise keuken”

  1. joseph Jongen zegt op

    Voor ruim 3000 bht per persoon inclusief btw en bediening voor het menu mag je toch wel iets verwachten. Ben benieuwd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website