Genieten van Thailand (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's, Toerisme
Tags: , ,
26 november 2012

Thailand is bij veel reizigers een populair land voor zowel een strandvakantie als voor een georganiseerde of individuele rondreis.

De fascinerende geschiedenis, de mooie stranden en de overweldigende natuur maken Thailand tot een paradijselijke bestemming. Thai staan bekend om de vriendelijkheid waardoor Thailand ook wel het ‘Land van de glimlach’ wordt genoemd. Tolerantie en plezier maken is in Thailand tot kunst verheven. Thailand heeft alles te bieden voor een onvergetelijke vakantie.

Als ik punten mag geven voor een video dan zou deze, op een schaal van 0 -10, een dikke 9,5 van mij krijgen. Werkelijk prachtig gemaakt. In slechts drie minuten geeft deze video een mooie sfeerimpressie van dit bijzondere land. Ga kijken en puur genieten. Maar pas op, je krijgt absoluut heimwee bij deze fraaie beelden.

11 reacties op “Genieten van Thailand (video)”

 1. georgessiam zegt op

  Mooi filmpje,heb het 3x bekeken het smaakt naar meer.
  gegroet:georgessiam.

 2. mertens alfons zegt op

  ik geniet nu al 9 jaar van deze mooie vakantie bestemming!2x per jaar bezoeken we verschillende regio’s en toch steeds blijft de vriendelijk overal fantastisch is het nu kohn kaen koh chang chang mai of phuket steeds weer maken we nieuwe vrienden waar we alle jaren terug heen willen!ze verdienen er toch zo weinig dat wij ginds gerust een etentje of avondje uit met deze mensen kunnen permiteren!daarom kijken we al uit naar de beste prijs tickets voor volgend jaar rond de 5 de mei.

 3. King Frans zegt op

  Ik denk elke dag met weemoed aan Thailand.gelukkig nog 2 weken, dan mag ik weer 4 weken genieten.

 4. john zegt op

  Mooi filmpje van een fantastisch land!

 5. joop steegmans zegt op

  a.s zaterdag gaan we voor het 12e jaar naar Thailand met vacantie.
  Onze favoriete stek is Hua Hin.
  Het is altijd weer genieten van al het moois dat Thailand te bieden heeft.

 6. Lee zegt op

  Thailand is echt een uniek en fantastisch land !

 7. gerard zegt op

  heerlijk vooral in het zuiden geniet altijd als ik met de thais praat en van het eten
  ook changmai is erg mooi

  Moderator: zou u voortaan leestekens willen gebruiken?

 8. Vanheel Marco zegt op

  Echt een prachtige video die je zo doet denken aan al het mooi’s wat dit prachtige land te bieden heeft. We hopen begin volgend jaar ook terug te keren naar dit fantastisch land, telkens we aan het bespreken zijn waar onze volgende vakantie naar toe gaat komt Thailand weer op de voorgrond.
  Onze tweede thuis.

 9. Esther zegt op

  We zijn dit jaar twee keer naar Thailand geweest, maar als ik dit zie wil ik direct weer terug! De vriendelijke mensen, lekker eten, mooie stranden, super!

 10. Chris Hammer zegt op

  Wat een prachtig filmpje. In 3 minuten kun je zo mensen in de ban brengen van dit bijzonder mooie land.

 11. janin zegt op

  Inderdaad een 9,5 waard.Mooi gedaan ,én ….heimweh.Nog even volhouden en in maart vertrekken we weer ,naar het land dat zoveel te bieden heeft.Weten nog niet of het Cha am of Rayong wordt.Iemand sugesties


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website