Thailand jet ski oplichting (video)

Door Redactie
Geplaatst in Toerisme
Tags: , ,
21 november 2010

Een populaire manier om toeristen te belazeren is de jet ski oplichting. De argeloze toerist moet betalen voor schade aan een jetski die er al was. Het gaat vaak om forse bedragen.

Een tijdje geleden was er veel aandacht voor Phuket. Ook in Pattaya speelt dit fenomeen. Zo blijkt uit verborgen camera beelden.

Ik denk dat we het jet ski tuig moeten bannen. Gewoon nooit meer op zo’n ding gaan zitten. Dan worden ze vanzelf werkeloos. De politie bellen heeft geen zin die zitten ook in het complot. De touristpolice heeft de instructie gekregen zich er niet mee te bemoeien. Dan weet je genoeg. TIT.

Hier ook nog een keer de top tien van oplichtingstrucjes in Thailand.

[youtube]http://youtu.be/zsPuoaktoAw[/youtube]

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Thailand jet ski oplichting (video)”

  1. Friso zegt op

    Het doet me een beetje denken aan Big Troubles in Tourist Thailand.. Echter is dit wel een probleem waar je niet zomaar vanaf komt. Je hoopt het niet mee te maken.

    Intressant filmpje over een Nederlandse jongen die in Phuket (Patong beach) een Jet ski huurde en het voor paneel van zijn Jetski brak. Hij was bereid om te betalen tot dat hij de prijs te horen kreeg. Ze vroegen 55.000 baht.

    http://www.youtube.com/watch?v=pFGhzB9oY28

  2. Steve zegt op

    Mee eens, boycotten die gasten. Niet op zo’n waterscooter gaan zitten. Het zijn gewoon ordinaire oplichters!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website