Thailand is een romantische bestemming voor pasgetrouwden op huwelijksreis.

Speciaal voor deze doelgroep heeft de Tourism Authority of Thailand, in samenwerking met Bangkok Airport Suvarnabhumi een actie voor bruidsparen in de maand februari gelanceerd. Stellen die naar Thailand voor een huwelijksreis komen, kunnen door de versnelde immigratie lane gaan.

Om door de “premium lane” te gaan, moet men zich registreren. Registratie vindt plaats via 1 van de geliefden door middel van het invullen van de naam, land van herkomst, verblijfsduur en het email adres. Aan de oost zijde van de luchthaven kunnen de bruidsparen zich registreren in Gates A, B en C en aan de west zijde zijn dit Gates E, F en G.

Het bruidspaar ontvangt na registratie een roze sticker in de vorm van een hart met het logo ‘Amazing Romance’. Daarna kunnen ze doorlopen naar de premium immigratie lane. Ook ontvangen ze een leuk souvenir met het symbool van ‘Sook Jai’ wat geluk betekent, voor een plezierige start in Thailand.

De ‘Amazing Thailand Amazing Romance’ balies zijn dagelijks geopend van 05.00-21.00 uur en voor de souvenirs geldt: wees er snel bij want op = op.

Thailand kijkt er naar uit om de bruidsparen welkom te mogen heten.

Bron: Thais Verkeersbureau

3 reacties op “Bangkok Airport: ‘Amazing Thailand, Amazing Romance’”

 1. Fransamsterdam zegt op

  Afgezien van de vraag of Thailand nou beslist de ideale bestemming is voor pasgetrouwde stellen, is het natuurlijk van de gekke dat je net gehuwd zou moeten zijn om vlot door de immigratie te kunnen komen.
  Ik heb geen marketing-opleiding of zo gedaan, maar persoonlijk zou ik niet door middel van dit soort acties de publiciteit zoeken, om de nadruk te leggen op de problemen van de luchthaven.

 2. Peter zegt op

  De Premium immigration lane ( fast lane ) zou m.i ook voor 65 plus arrivals gebruikt moeten kunnen worden. Of dan in ieder geval een of twee apparte lanes waar er tevens gelegenheid is om te zitten en dan hetzelfde als op het postkantoor er met volgnummers gewerkt wordt.

 3. an zegt op

  Voor ons 75+ zou het fantastisch zijn via de Premium immigration lane te mogen gaan, maar wat te denken van mensen met heel jonge kinderen, zwangere vrouwen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Waarom is de bezetting van de balies niet veel beter, altijd staat er slechts één persoon in zo’n hokje. Het zou niet alleen de doorstroming maar ook de stemming onder de ge-arriveerden veel beter maken, je bent immers best erg moe na zo’n lange vlucht.
  Afgelopen keer heeft de taxichauffeur meer dan 5 kwartier op ons moeten wachten, DAT vind ik heel erg. Time is nu eenmaal money


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website