De Tourism Authority of Thailand (TAT) heeft een speciale brochure van 245 pagina’s uitgegeven ter herdenking van de 60-ste verjaardag dit jaar. Deze is gratis te bekijken en te downloaden. Het biedt een fascinerende kijk op de geschiedenis van het Thaise toerisme en de TAT sinds 1960.

Het eerste deel, met het thema van “60 Years of Pride – The Journey of Thailand’s Sustainable Tourism” bevat een aantal historische beelden van de TAT-kantoren, Thailand en Bangkok in de jaren 1960. Het hoogtepunt is een fotocollage van het bezoek van koning Bhumibhol Adulyadej de Grote (Rama IX) aan de TAT-kantoren.

De tweetalige Thais-Engelse uitgave (PDF) is ook een eerbetoon aan de voormalige gouverneurs van de TAT en geeft inzicht in de vele marketingcampagnes; zoals het Bezoek Thailand Year, Amazing Thailand, Thailand: Happiness on Earth, Thailand Grand Invitation, Unseen Thailand, en Open to the New Shades. Verder een overzicht van de onderscheidingen die deTAT door de jaren heen heeft gewonnen.

Het tweede deel “TAT the Journey” (alleen in het Thais) biedt een meer gedetailleerde kijk op het beleid en de planningsperspectieven van de TAT, inclusief statistische gegevens, crisismanagement, onderzoeksprojecten en reacties op wereldwijde veranderingen in het toerisme.

Het derde deel, “Open to Panoramic Thailand” staat vol spectaculaire beelden van Thailand, van bossen en boerderijen tot tempels, stranden en stedelijke gebieden.

“60 Years of Pride – The Journey of Thailand’s Sustainable Tourism”, is gratis als PDF te bekijken en te downloaden op: amazingthailandebook.com/issue/241

2 reacties op “Een overzicht van de TAT gedurende 60 jaar”

  1. PaulW zegt op

    Mooie brochure. Erg mooie foto’s.

  2. Theo zegt op

    Super leuk. Heel erg bedankt voor deze link.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website