Een deel van Sukhumvit Road en de bypass-tunnel Central Road zullen met tussenpozen worden afgesloten van 2-6 september om een ​​rolstoeltoegankelijke voetgangersbrug aan te leggen.

Er zal een 400 ton zware kraanwagen op het verkeerseiland worden verankerd, die 80-tons, 43 meter lange geprefabriceerde bovenbouw gaan plaatsen op steunen aan elke kant van de drukke snelweg ter hoogte van de Redemptorist School. De brug, uitgerust met liften aan elke kant, zal naar verwachting eind van het jaar in gebruik kunnen worden genomen. Tijdens dezelfde periode zal de oude brug bij Pattaya School No. 5 worden verwijderen.

Er is een heel draaiboek gemaakt van wanneer en hoe laat welk deel van de tunnel of de parallelle wegen wordt gesloten, dat u kunt lezen via deze link: pattayaone.news/en/sukhumvit-road-closures

Erg ingewikkeld om dat allemaal bij te houden en het is maar de vraag of men in staat is de tijden van sluiting in stand te houden. Hoe dan ook zullen er files ontstaan telkens als er slechts een rijbaan beschikbaar is. Mijn advies is blijf in die periode weg van Sukhumvit Road tussen pakweg de afrit van Highway 7 en Pattaya Zuid.

Vanaf Highway 7 kunt u niet naar links richting het centrum van Pattaya. Als u richting Sattahip wilt rijden neem dan een eerdere afslag, die u op de weg parallel aan de spoorlijn brengt. Wilt u naar het centrum van Pattaya dan gaat u aan het eind van Highway 7 rechtsaf en bij de stoplichten linksaf via Pattaya North Road.

Tip: als u ziet dat Pattaya North Road vol staat, rij dan 500 meter verder naar het noorden en sla linksaf bij de eersvolgende 7-Eleven, Soi Potisan. Dan bij de volgende stoplichten gaat u weer linksaf en komt dan op het kruispunt van Pattaya North en 3rd Road. Op het laatste stuk voor u het kruispunt bereikt ziet u het nieuwe hotel Le Bali en direct daarna aan de rechterkant de achterzijde van een rij grote huizen. Toeter dan even, want in èèn van die huizen woon ik!

Bron: PattayaOne

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website