Door Hans Bos

Nog een apart stoeltje nodig, een opmerkelijk bankje, superieure keuken of gewoon maar wat rondkijken en een hapje en /of drankje? Dan is het nieuwe Crystal Design Center (CDC) in Bangkok de bestemming van uw leven. CDC is het grootste en meest omvattende lifestyle ontwerpcentrum van Aziё.

U vindt hier de meest opmerkelijke meubelen van over de hele wereld, waarvan de doorsnee bezoeker zich soms kan afvragen of je er wel op/ aan kunt zitten.  En soms is het ook een kunstwerk…Elke zichzelf respecterende architect of ontwerper is hier vertegenwoordigd.

Raak niet de weg én de kluts kwijt, want het CDC bestaat uit een flink aantal immense gebouwen, chique restaurants (van authentiek Italiaans tot modern Chinees), de eerste microbrouwerij van Azië, een ballroom, conferentiecentrum, bibliotheek en ga zo maar door. U kunt er desgewenst een hele dag doorbrengen en dan heeft u, verspreid over een stuk of zes panden, nog niet alles gezien. Gewerkt wordt aan een uitbreiding die het CDC nog eens zo groot moet maken. Als u even niets te doen heeft of de regenbui wil uitzingen, is het CDC een indrukwekkende ervaring.

Het adres van het CDC luidt: 64 Moo 5 Praditmanutham Road, Ladprao, Bangkok 10230

Meer op: www.crystaldesigncenter.com

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Het Crystal Design Center is het grootste in Aziё”

  1. Badbold zegt op

    Bangkok is een stad van uitersten. Voor de toerist lijkt het me vooral leuk om er te kijken. Een zithoek kopen en meenemen naar Holland is wat lastig lijkt me 😉


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website