Twee weken Thailand in 8 minuten (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags:
6 mei 2013

Robbie, een lezer van Thailandblog, stuurde ons deze video toe van een rondreis door Thailand in 2011.

Robbie en Gerda maakten de rondreis van twee weken (15 dagen) in september 2011. Van Bangkok naar Chiang Mai, terug naar Cha-Am om uit te rusten en via Bangkok weer naar huis. Rennen, vliegen, duiken, varen en weer opstaan.

De reis was geboekt via Stipreizen. ‘Nooit weer!’ schrijf Robbie. Helaas vertelt hij er niet bij wat er mis was met de reis.

Het is in ieder geval een leuke video geworden. En bedankt Robbie en Gerda dat je deze met ons wilde delen.

Video: Twee weken Thailand in 8 minuten

[youtube]http://youtu.be/FtJ9O3zc_g4[/youtube]

2 reacties op “Twee weken Thailand in 8 minuten (video)”

 1. TH.NL zegt op

  Een leuke film van ook nog eens zeer goede kwaliteit. In korte tijd is er heel veel te zien inclusief overstromingen.
  Jammer dat we niet weten wat er mis was met Stipreizen aangezien veel lezers hier toch van dit soort reisbereaus gebruik maken. Hopelijk schrijft hij dat nog zelf in deze topic.

 2. Robbie zegt op

  Ik wil nog ff reageren op onze thailand vakantie in 8 minuten. We waren nog nooit met een groepsreis op vakantie geweest. Wat ons tegen viel was dat alles strak gepland was. Weinig tijd voor jezelf. Elke dag zeer vroeg op en veel in de bus. Jammer wAs ook dat we in chang-mai eerst langs een paraplufabriek, juwelier en zijde spinnerij gingen voordat we naar het hotel werden gebracht. Chang-mai vanwege dat en het bezoek aan een olifanten farm alleen bij donker gezien.
  We hebben Thailand gezien maar niet beleefd. Achteraf toch een top vakantie gehad. Vooral ook omdat we een leuke groep hadden en een goeie gids. Een aanrader voor iedereen die voor het eerst naar ThaIland gaat, maar zou wel voor 3 weken gaan.

  Met vriendelijke groet,

  Robbie & Gerda


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website