Ondanks de negatieve berichten de laatste tijd blijft Thailand een populaire vakantiebestemming. Zo is Thailand recentelijk door de lezers van Travelzoo uitgeroepen tot het meest populaire land in Zuidoost-Azië.

Ruim een derde van de stemmen (36%) ging naar Thailand. Tweede en derde werden respectievelijk Vietnam (25%) en Cambodja (8%). Travelzoo is een bekende reiswebsite en heeft wereldwijd meer dan 27 miljoen abonnees.

Thailand staat volgends de lezers van Travelzoo garant voor prachtige stranden, een unieke en levendige cultuur, historische tempels, een swingend nachtleven, een uitstekende keuken en een vriendelijke bevolking.

Ben je op zoek naar leuke tips over Thailand? Bezoek dan onze Thailand tips pagina.

Video: Thailand – a place…a sensation (full documentary)

In deze mooie documentaire van New Atlantis (30 minuten!) zie je nog eens waarom Thailand zo’n enorme aantrekkingskracht heeft op toerististen uit de hele wereld. Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/2U1fMcuvVRU[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website