Thailand per Landrover (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
5 december 2012

Een sfeervolle en knap gemaakte video van drie Duitse vrienden die in de herfst van 2010 per landrover door Zuidoost Azië rijden.

De reis duurt twee maanden en brengt ze in Maleisië, Thailand, Laos en Cambodja. In deze aflevering reist het gezelschap door Thailand. De video begint bij het plaatsje Pai in Noord-Thailand, wat vroeger bekend stond als ‘hippiedorp’.

Vervolgens zie je een stukje wat opgenomen is in Bangkok. De Thaise hoofdstad werd gedurende de reis twee keer werd bezocht (deel 2 zal ik morgen op Thailandblog zetten).

Tijdens de reis naar het Noorden van Thailand regende het veel. De wegen soms erg slecht begaanbaar zoals in de video is te zien. Eenmaal in het Noorden bezoeken ze Doi Inthanon de hoogste berg in Thailand (2565 meter). Onderweg kwamen ze vluchtelingenkampen van Birmezen  tegen. Als laaste bezochten zij Chiang Mai en vervolgens reden ze door naar Chiang Khong om daar de grens met Laos over te steken.

Gefilmd door Vincent Urban & Clemens Krüger met een Canon 7D. De muziek is van Shearwater – “Meridian”.

[vimeo]https://vimeo.com/32269712[/vimeo]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website