Thailand, land van de bloemetjes en de bijtjes

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags: ,
10 juni 2012

Er zijn verschillende redenen waarom je tenminste één keer in je leven Thailand moet hebben gezien.  Het heerlijke eten, de prachtige tempels, de gastvrije mensen.

Je kunt gaan voor de prachtige tempels, het indrukwekkende Bangkok, de rustieke plaatsen als Chiang Mai en Chiang Rai of het prachtige en bergachtige noorden van Thailand. Of voor de dromerige stranden met hun azuurblauwe zee die zo van een vakantie-affiche lijken geplukt. Je kunt gaan voor een strandvakantie of een paar weken cultuursnuiven. Je kunt zelfs gaan voor de bloemetjes en de bijtjes, zoals de maker van deze video. Alles is mogelijk in Thailand!

 

 

[youtube]http://youtu.be/jcRxMsbxfVk[/youtube]

2 reacties op “Thailand, land van de bloemetjes en de bijtjes”

  1. wilm zegt op

    Toon,

    Geweldig zo mooi. Ik heb er van genoten

  2. Sir Charles zegt op

    Absoluut mooie beelden en hoewel de bijgeleverde New-Age muziek mij verder weinig bekoorlijk doet klinken is het tevens toch wel verfrissend dat de maker van het filmpje er voor gekozen heeft er niet zo’n afgezaagd morlam of lukthung deuntje aan toe te voegen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website