Thailand informatie (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags:
2 januari 2013

Toeristen die zich oriënteren op een mogelijke vakantie naar Thailand zijn veelal op internet op zoek naar nuttige informatie over het land. Hieronder en in de video geven wij jou enige beknopte Thailand informatie.

Thailand ligt in Zuidoost-Azië en grenst aan Maleisië, Cambodja, Birma en Laos. De Thaise naam van het land is Prathet Thai, wat ‘vrij land’ betekent. Thailand heeft een gevarieerd landschap met met beboste bergen, rivieren, regenwouden en stukken droge grond. Opvallend zijn de grote kalksteenrotsen, die uit de Andaman Zee oprijzen.

Het merendeel van de Thaise bevolking is boeddhist. De Thaise bevolking staat verder bekend als een vriendelijk volk, waardoor het land ook wel het ‘Land van de Glimlach’ wordt genoemd. Thailand is bij veel reizigers populair als bestemming voor een strandvakantie en/of voor een (georganiseerde) rondreis.

Thailand is één van de populairste verre vakantiebestemming voor Nederlanders. Ieder jaar bezoeken ruim 100.000 Nederlandse toeristen Thailand. Vooral de vriendelijk bevolking is één belangrijke reden om voor Thailand te kiezen of weer terug te gaan.

Thailand is niet alleen populair bij Nederlanders, jaarlijks bezoeken zo’n 20 miljoen mensen vanuit de hele wereld het ‘Land van de glimlach‘.

Meer informatie over Thailand staat op onze informatiepagina: www.thailandblog.nl/thailand-informatie/

Bekijk de onderstaande video voor wat algemene Thailand informatie:

[youtube]http://youtu.be/iOJy_rr9Sy4[/youtube]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website