Road Trip naar Kanchanaburi (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags: ,
30 augustus 2014

Mark Wiens, bij een aantal bekend van zijn video’s over Thais eten, maakte een Road trip naar Kanchanaburi georganiseerd door het Thaise verkeersbureau (TAT).

Ze vertrekken uit Bangkok met oude VW busjes richting Kanchanaburi en natuurlijk wordt er onderweg gestopt om te eten, de favoriete bezigheid van Mark.

Over Kanchanaburi

Wie Kanchanaburi zegt, denkt al snel aan de River Kwai en de wereldberoemde brug over de rivier. Maar de streek heeft veel meer te bieden zoals een bergachtig landschap met weelderige jungle en meren. Er zijn enkele nationale parken, waaronder Erawan met hoge bergen, valleien en de bekende watervallen. Verder zijn er diverse grotten en tempels.

Het gebied heeft een prachtige natuur. Je kunt er slapen op het water in een van de vele bungalows die op het water drijven. Voor golfliefhebbers zijn er meerdere golfbanen en verder kan men er raften of kajakken.

Video: Road Trip naar Kanchanaburi

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/h9-7ssBnhoU[/youtube]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website