In de serie ‘Op reis met oma Jetty’ neemt cabaretière en theatermaakster Jetty Mathurin twee van haar kleinkinderen mee op reis door het mooie Thailand.

In deze aflevering wordt de ‘Floating market’ van Damnoen Saduak bezocht. In Kanchanaburi gaan de Mathurins naar de beruchte ‘Bridge on the River Kwai’. Ook wordt een bloemetje gelegd bij het graf van één van de vele Nederlandse krijgsgevangenen die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen bij de aanleg van de Birma-spoorlijn.

Jetty Mathurin (Paramaribo, 30 juni 1951) is een Nederlandse cabaretière, presentatrice, actrice, columniste en logopediste van Surinaamse afkomst. Eén van haar bekendste karakters is Taante, een personage waarmee ze sinds de 1985 op de planken staat.

Video: Op reis met oma Jetty – deel 2 – Floating market & Kanchanaburi

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/aM5NeWDL5VI[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Op reis met oma Jetty – deel 2 – Floating market & Kanchanaburi”

  1. Joop zegt op

    Helemaal fijn om naar te kijken !!
    Hoop dat er nog veel volgen

  2. Maikel zegt op

    Fantastisch een voorbeeld voor velen Jetty zo kan het ook met de kids op reis. Misschien moet dit niet hier alleen vertoond worden maar ook op de tv net als haar reis toen in het caraibisch gebied over de roots van haar familie.
    De eerste aflevering heb ik gemist ben heel erg nieuwsgierig naar, alhoewel ik zelfs ook vaak in Thailand ben met mijn gezin zelfde afkomst als tante Jet,en met een Thaise getrouwd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website