Pattaya zonder Walking Street (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags: ,
14 juli 2012

Pattaya is Walking Street en wie Walking Street zegt, zegt Pattaya. De twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.  Toch zijn video’s over Pattaya op te vinden, waar niet één keer Walking Street in voorkomt.

Nu zal ik wel op een paar zere tenen zijn gaan staan van mensen die vinden dat de badplaats veel meer te bieden heeft dan alleen een straat vol neonreclame en go-go bars.

Deze mensen zullen ook succesvol een lijstje kunnen presenteren van attracties waar je met het hele gezin verantwoord naar toe kan. Dus deze mensen hebben gelijk. Waren het niet dat naar schatting 80% van de toeristen voor Walking Street komt.  En: er is geen plaats in Thailand waar het sekstoerisme zo open bedreven wordt als in Pattaya.

Misschien dat de maker van onderstaand filmpje de beste bedoelingen had en de andere kant van Pattaya wilde laten zien. Maar het komt toch over als een filmpje over een bezoekje aan Amsterdam waar het Red Light District niet in voorkomt. Of van mannen die beweren dat ze Playboy kopen omdat er zulke diepgaande interviews instaan.

[youtube]http://youtu.be/1vrNqL3qZp8[/youtube]

8 reacties op “Pattaya zonder Walking Street (video)”

 1. Gringo zegt op

  @John, je trapt heus niet op mijn tenen, want iedereen mag van Pattaya vinden wat hij wil. De tekst bij deze best aardige video is wel tendentieus. Het filmpje gaat over het leven van alledag in Pattaya overdag en geeft juist een aardig beeld, dat tegenspreekt als zou Pattaya geen Thailand zijn.

  Het is dus overdag en waarom zou Walking Street daarin moeten voorkomen. Overdag is die straat een gewone winkelstraat. Die 80% van jou slaat mogelijk op Westerse toeristen, maar bedenk, dat dat slechts een klein gedeelte is van het totaal aantal toeristen, dat Pattaya bezoekt. Misschien wel 80% van de toeristen komt uit Aziatische landen, die geen enkele behoefte hebben aan Walking Street, wellicht zelfs er niet eens weet van hebben.

  Hetzelfde geldt trouwens ook voor Amsterdam, het overgrote deel van de toeristen in Amsterdam komt niet op de Wallen, er zijn meer dan genoeg andere mogelijkheden voor vertier.

 2. cor verhoef zegt op

  De beelden geven eigenlijk weer dat Pattaya een door-en-door Thaise stad aan de kust is, voor degenen die er oog voor hebben. De maker van dit filmpje had er oog voor. Gelukkig. De openlijke sex industrie behelst een paar straten. That’s it.

 3. R.Tersteeg zegt op

  Moderator: onbegrijpelijke zin, dus niet geplaatst.

 4. Frank zegt op

  Wat een prachtige impressie van Pattaya. Op die manier behoef je je tenminste niet te
  schamen. Niet dat ik mij schaam voor sex maar dat behoort prive te zijn.
  Wij zijn ook geen Chinezen of andere sexbeluste mensen dus graag even Pattaya
  zonder Walkingstreet. Wellicht gaat 80% van de toeristen daar een keer kijken uit nieuwsgierigheid maar dat is dan ook meteen de laatste keer….!

  Iedereen zijn vrijheid ,hoor dat wel ,maar je keuze voor Thailand (Pattaya) heeft hopenlijk
  iets te maken met je persoonlijke karakter en integriteit.

  Frank F

 5. M.C.Veen zegt op

  Wij in Chiang Mai hebben ook een walking streat jongens en meisjes. En vast veel plaatsen in Thailand. Gelukkig verkopen ze niet allemaal het zelfde “fruit”. En gelukkig zijn wij ook niet allemaal het zelfde.
  Laten we niet zemelen 😀 ordinair of ongecompliceerd, allemaal TOP! 😀

 6. fransamsterdam zegt op

  Het stukje zou bij onwetenden de indruk kunnen wekken dat je in Pattaya voor sekstoerisme naar Walking Street moet. Niets is natuurlijk minder waar.
  Op Beach Road, in vrijwel alle zijstraatjes van Beach Road, en op Second Road en de zijstraatjes daar weer van zijn ook honderden gelegenheden waar je in dit opzicht kunt ‘scoren’; het hele scala, van Go-Go bars tot Beer Bars en alles wat je verder nog kunt bedenken. Alleen over het algemeen wat minder opdringerig en luidruchtig.
  Zelf vind ik 1 a 2 avonden Walking Street per week meer dan genoeg.
  Natuurlijk is daar de grootste concentratie te vinden, maar een gezinnetje dat Walking Street tijdens een bezoek aan Pattaya zorgvuldig mijdt, moet niet de illusie hebben dat je dan niet met het sekstoerisme zal worden geconfronteerd.
  Overigens hoeft een gezin voor zo’n ‘confrontatie’ ook helemaal niet bang te zijn, want in de Beer Bars is iedereen van harte welkom, het is gewoon een vrolijke boel en als je het de kinderen niet vertelt hebben ze er waarschijnlijk geen flauw benul van dat ze in de ‘seks-scene’ zijn beland.

 7. M. van Dalen zegt op

  Voor mij (vrouw 59) is deze video zeer herkenbaar. Ik ben 5x in Pattaya geweest.
  Na het overlijden van mijn vader vergezelde ik mijn (Thaise) moeder, zij had in Pattaya goede kennissen die zij graag jaarlijks wilde bezoeken, zolang zij dat nog kon.

  Ja Walking Street hoort bij Pattaya zoals de wallen bij Amsterdam hoort. Nou en?
  En ja, mijn moeder en ik zijn ook regelmatig met de tuk tuk naar Walking Street gegaan.
  (de laatste keer was mijn moeder 83, een kwieke pittige dame, helaas overleden).

  Waarom wij naar Walking Street gingen? Ongeveer op de helft zit een groot vis restaurant.
  Als liefhebbers van vis hebben wij er regelmatig gegeten.
  Daarna ongeveer een uur lopend terug naar ons hotel (’s avonds rond 22:00u).
  Heel erg druk, en ja dan zagen we het één en ander! En wat zei mijn wijze moeder dan?
  “Zullen we als we straks aan het eind van de straat via de boulevard lopen?
  Daar staat dat meisje met vers fruit.” Terug bij het hotel, op het balkon, genieten van exotisch fruit en een fijne cognac. Ook dat is Pattaya.

  • lo zegt op

   “Zullen we als we straks aan het eind van de straat via de boulevard lopen?
   Daar staat dat meisje met vers fruit.” Terug bij het hotel, op het balkon, genieten van exotisch fruit en een fijne cognac. Ook dat is Pattaya.

   Ja, en juist die boulevard is ’s avonds een grote ”poel van verderf” met tientallen freelance
   dames en omgebouwde types van het 3e geslacht.
   Knap onveilig daar, de laatste jaren, a;ls je het mij vraagt.
   Maar ja, ook meisjes met vers fruit 🙂


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website